Te is szeretnéd, ha gyülekezetedbe még több gyermek és tinédzser járna és megtérne? Ehhez nyitott és felkészült vezetésre, lelkes szolgáló csapatra és befogadó, segítőkész gyülekezetre van szükség.

Nektek is vannak kérdéseitek, problémáitok a gyermek- és ifjúsági szolgálat fejlesztése terén?

Hamarosan ismét ReMa képzések! Budapesten szeptember 28-án indul 12 alkalmas Gyermektanítói tanfolyamunk, október 12-én pedig 6 alkalmas Tinédzsertanítói tanfolyamunk (12 fő jelentkezése esetén). Továbbra is keressük azt a 2 gyülekezetet, ahol kihelyezett képzésként is elindíthatjuk ezeket. 

A két féléves (12 alkalomból álló) Gyermektanítói tanfolyam elvégzését elsősorban óvodásokkal és kisiskolásokkal foglalkozó gyülekezeti vagy iskolai tanítóknak, hitoktatóknak ajánljuk, de szülők is profitálhatnak belőle. Kezdő tanítókat és már többéves gyakorlattal rendelkezőket is várunk, hiszen utóbbiak számára is nagyon hasznos, ha megismerik a tapasztalati tanítás szemléletmódját és módszertanát.
Tematika itt: https://remaalapitvany.hu/gyermektanitoi-tanfolyam/
Pedagógusoknak a képzés 30 kreditpont!
A képzés helyszíne: Budapest, Dézsmaház u. 33, 1223
Az alkalmak szombatonként, 9:00-17:00 óra között lesznek, a következő napokon: okt. 26., nov. 30., jan. 11., jan. 25., febr. 8., febr. 29.

A 12 alkalmas tanfolyam részvételi díja 78 000 Ft / fő.
Jelentkezési határidő: szeptember 25.
Jelentkezés a Gyermektanítói tanfolyamra: https://forms.gle/uFosQYJh33moLTQ1A

TINÉDZSERTANÍTÓI tanfolyam:

Az egy féléves (6 alkalomból álló) Tinédzsertanítói tanfolyam elvégzését a kistini (12-15) és a nagytini (16-19) korosztállyal foglalkozó keresztény tanítóknak, vezetőknek egyaránt ajánljuk. Kezdő tanítókat és már többéves gyakorlattal rendelkezőket is várunk, hiszen utóbbiak számára is nagyon hasznos, ha megismerik a tapasztalati tanítás szemléletmódját és módszertanát, s ez által új inspirációt és megerősödött motivációt nyernek szolgálatukhoz.
Tematika itt: https://remaalapitvany.hu/tinedzsertanitoi-tanfolyam/
Pedagógusoknak a képzés 30 kreditpont!

A budapesti képzés helyszíne: 1088 Budapest, Gutenberg tér 2.
Az alkalmak szombatonként, 9:00-17:00 óra között lesznek, a következő napokon: október 12 ., november 23., január 4, január 25., február 22., március 21.

Jánoshalmán is indul Tinédzsertanítói képzés, a Jánoshalmi Baptista Gyülekezettel közös szervezésben.
A jánoshalmi alkalmak szeptember 28-án, október 26-án, november 30-án, január 11, február 1., február 29.

A 6 alkalmas tanfolyam részvételi díja 39 000 Ft / fő.
Jelentkezési határidő: október 4.
Jelentkezés a budapesti Tinédzsertanítói tanfolyamra: https://forms.gle/eC5XP4RbQpJpdz6H7
Jelentkezés a jánoshalmi Tinédzsertanítói tanfolyamra: https://forms.gle/obbDQfLDF5u8upoQ6

Tanáraink honlapunkon a Csapatunk menüpont alatt mutatkoznak be: https://remaalapitvany.hu/csapatunk/

20 éves szolgálatunk során felkészült és tapasztalt mestertanár csapattal dolgozunk, akik keresztyén pedagógusok, mentálhigiénés és coach szakemberek, szakírók és szépírók.

Többen közülük neves módszertani szakértők, több kötetes írók, híres előadók, mint pl. Miklya Luzsányi Mónika, dr. Széchey Rita, Kerekes Szabolcs. Hosszú évekig csapatunkat erősítette Uzsayné Pécsi Rita is, akinek a könyveit forgalmazzuk és támogatására büszkék vagyunk.

Keress bátran bennünket, ha GARANTÁLTAN MAGAS SZÍNVONALÚ továbbképzést szeretnél biztosítani gyülekezeted szolgálói számára! Egyeztetés alkalmával felmérjük csapatod képzési igényeit és személyre szabott ajánlatot teszünk a tematikára.

Képzéseink díja (alkalomra bontva, átlagosan) 6.500-8.500 Ft/fő/ alkalom.
Ideje megtervezni a tanévet és a továbbképzési programot! Fordulj hozzánk bizalommal!


rema@remaalapitvany.hu
remaalapitvany.hu

Honlapunkon Képzések meüpont alatt további részletes infromációt talász.

„Amiben megerősödtem a képzés által, hogy mennyire fontos az ige élő valóságának a hirdetése, átadása a fiataloknak, amihez nagyon nagyon sok ötletet, segítséget kaptam Tőletek :)”

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0