[dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”40″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″]

Kiknek ajánlottak a ReMa konferenciák és előadások?

Évente-kétévente megrendezett konferenciáink alkalmasak egy-egy, a tanfolyamokon már érintett  téma elmélyítésére, vagy olyan témák műhelymunkaszerű feldolgozására, amelyek nem férnek bele a tanfolyami keretekbe.

Legutóbbi három konferenciánk témája:

• Az apák szerepe a nevelésben, a nemi identitás kialakulása
  • Keresztény színjátszás és játszóházak
  • Drámapedagógia a hitoktatásban – haladóknak
[dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”40″ screen_normal_resolution=”1280″ screen_tablet_resolution=”1024″ screen_mobile_resolution=”800″ screen_wide_resolution=”1280″ screen_normal_spacer_size=”40″ screen_tablet_spacer_size=”40″ screen_mobile_spacer_size=”40″][dfd_heading subtitle=”” delimiter_settings=”delimiter_style:solid|delimiter_width:80|delimiter_height:1″ title_font_options=”tag:h2″ subtitle_font_options=”tag:div”]Aktuális előadások, konferenciák[/dfd_heading][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”20″ screen_normal_resolution=”1280″ screen_tablet_resolution=”1024″ screen_mobile_resolution=”800″ screen_wide_resolution=”1280″ screen_normal_spacer_size=”20″ screen_tablet_spacer_size=”20″ screen_mobile_spacer_size=”20″]

[the-post-grid id=”22358″ title=”Konferencia”]

[dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”40″ screen_normal_resolution=”1280″ screen_tablet_resolution=”1024″ screen_mobile_resolution=”800″ screen_wide_resolution=”1280″ screen_normal_spacer_size=”40″ screen_tablet_spacer_size=”40″ screen_mobile_spacer_size=”40″][dfd_call_to_action select_icon=”entypo” ic_entypo=”entypo-icon entypo-icon-alert” icon_size=”40″ block_title=”Szívesen részt vennél konferencián, előadáson?” block_subtitle=”Iratkoz fel hírlevelünkre és tájékoztatunk az újdonságokról” button_text=”Feliratkozom” button_link=”url:%2Fhirlevelfeliratkozas%2F|||” horizontal_padding=”35″ vertical_padding=”35″ main_border_radius=”6″ main_style=”style-2″ show_icon=”enable_icon” main_bg_color=”#b1c903″ title_font_options=”tag:div” bt_text_color=”#ffffff” button_bg=”#b1c903″ button_hover_bg=”#bcc95e” subtitle_font_options=”tag:div|color:%23ffffff” button_block_bg=”#efefef” tutorials=””][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”100″ screen_normal_resolution=”1280″ screen_tablet_resolution=”1024″ screen_mobile_resolution=”800″ screen_wide_resolution=”1280″ screen_normal_spacer_size=”700″ screen_tablet_spacer_size=”40″ screen_mobile_spacer_size=”40″]