[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Lehetséges bibliatanítás vagy lelkigondozás távolról, mégis személyesen és szívhez szólóan?

Napjainkban a kütyühasználat mellett a digitális távtanítás nagy kihívást jelent a gyermek- és tinik felé szolgáló tanítók számára. Egyik napról a másikra kellett alkalmazkodnunk ehhez az új élethelyzethez és tanítási formához.

Tavaszra meghirdetett workshopjainkat el kellett halasztanunk, de az aktuális problémákra fontosnak tartjuk reflektálni, a tapasztalatainkat megosztani. Ezért a workshopjainkat átterveztük és webináriumokat tartunk, a következői témákban:

1-2.) 2020. május 6. és 13., szerda, 17:00-18:30: Meghallgató lelkigondozás tinédzserek számára I-II. 
A kétalkalmas webináriumon Kerekes Szabolcs lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, a ReMa mestertanára tart 2×1,5 órás bevezető tréninget az alábbi témákban, minden témához gyakorlatokkal: – Biztonságos hely megteremtése- Nondirektív lelkigondozás- Az odafigyelő meghallgatás- Empatikus tükrözés

Előadó: Kerekes Szabocs, a ReMa önkéntes mestertanára, a Barnabás Csoport munkatársa, mentálhigiénés szakember, országszerte képez és mentorál gyülekezetalapítókat, lelkészeket és teológusokat, ifjúságvezetőket. Nyolc éve rendszeresen szolgál egy Javítóintézetben, és nyaranta ifjúsági táborokat vezet, több könyv, kézikönyv szerzője és társszerzője.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

2.) 2020. május 18. hétfő, 17:30-19:00: Online és offline szemléltetőeszközök alkalmazása a tapasztalati tanításban

A május 18-án, hétfőn 17:30-19:00 óra között tartandó webináriumon megismerhetsz több, a fiatalok körében nagyon népszerű alkalmazást. Praktikus módszereket sajátíthatsz el ahhoz, hogy sikeresen bevond a mai gyerekeket és fiatalokat a foglalkozásaidon.

Előadók: Dr. Széchey Rita, a ReMa önkéntes mestertanára, klinikai szakorvos a Semmelweis Egyetem Szemklinikáján. Írással 25 éve foglalkozik, könyveit a Parakletos Kiadó gondozza. Harmincöt éve vesz részt aktívan, orvosi és írói munkája mellett gyerekek és fiatalok felé való szolgálatban különböző módokon (vasárnapi korosztályos alkalmak, missziós tánccsoport, gyermektáborok szervezése és vezetése).
Riskóné Pálóczi Zsuzsa (hamarosan kiegészítjük).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

4.) Online mentorálás, pasztorálás
Május 25-én, hétfőn, 17:00-18:30 óra között tartandó webináriumon ahhoz nyújtunk gyakorlatias segítséget, hogyan tudjuk tanítóként távolról, mégis személyesen bátorítani a gyerekeket, a figyelmüket helyes irányba terelni, egyéni lelki szükségleteikre és gondjaikra reagálni.

Előadó: Kissné Osztaffin Ildikó, a ReMa mestertanára, misszionárius, tanár és lelkigondozó, alsó és felső tagozatos hittant tanít, gyülekezeti gyerektanító a tini és ifi szolgáltban, nyári táborokat szervez. A ReMa misszióban a tábori anyagok kidolgozásában, a gyakorlati tanításokban és képzésekben vesz részt.

A webináriumok részvételi díjáról átutalásos számlát állítunk ki.

Jelentkezési határidő: az adott webinárium előtt 1 naptári nappal.

A webináriumok Zoom programmal zajlanak. A jelentkezőknek emailben meghívót küldünk a webinárium linkjével.
A részvételhez laptop, tablet vagy okos telefon minden bővítés nélkül alkalmas! Asztali PC akkor használható, ha van hangfal, kamera/mikrofon.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”“…mert a jókedvű adakozót szereti az Isten.” (2 Korinthus 9, 7)” h4=”Kapcsolódj küldetésünkhöz!”]

Te is szeretnél egy olyan országban élni, ahol a keresztény gyülekezetekben egyre több élő hitű fiatal szolgál?
Tegyünk együtt a keresztény gyermek- és tinédzsertanítói szolgálat fejlesztéséért, a gyermekek és tinik hitéért!

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_button_gradient button_text=”Támogasd a ReMa missziót” main_style=”style-6″ buttom_link_src=”url:https%3A%2F%2Fremaalapitvany.hu%2Ftermek%2Ftamogatas%2Fadomany%2F|title:T%C3%A1mogasd%20k%C3%BCldet%C3%A9s%C3%BCnket!||” box_shadow=”box_shadow_enable:disable|shadow_horizontal:0|shadow_vertical:15|shadow_blur:50|shadow_spread:0|box_shadow_color:rgba(0%2C0%2C0%2C0.35)” hover_box_shadow=”box_shadow_enable:disable|shadow_horizontal:0|shadow_vertical:15|shadow_blur:50|shadow_spread:0|box_shadow_color:rgba(0%2C0%2C0%2C0.35)”][/vc_column][/vc_row]

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0