Kiknek ajánlott a coaching?

Egyáltalán, mit jelent ez a manapság oly gyakran használt kifejezés?

A coaching abban segíthet, hogy egy másik szemszögből is rá láss jelenlegi helyzetedre. Mivel a képzett keresztény coach nem ad tanácsot, hanem kérdéseivel keretet ad a beszélgetésnek, önbizalmat és megerősítést nyersz abban, hogy amire Isten elhívott, arra alkalmassá is tesz. A folyamat végén képessé válsz legközelebb hasonló kérdéseket, problémákat egyedül megoldani.

A coachingban egy ReMa tanár és keresztény szemléletű coach csak egy ideig kíséri a segítséget kérő útját néhol inspiratív, néhol provokatív kérdésekkel, hogy a tanító képes legyen szembenézni önmagával és felelősséget vállaljon döntéseiért. Mivel a változás belülről fakad, saját elhatározásból, ezért maradandó a coaching hatása.

Oszkó Szilvia ReMa tanár, pedagógus, képzett keresztény szemléletű coach által vezetett csoportos motivációs coaching során megoldást találhatsz arra, hogy miként növeld a motivációdat a gyermek- és tiniszolgálatban.

A csoportos coaching alkalmakat előre meghirdetett időpontokban a budapesti, Gutenberg téri ReMa irodában tartjuk,

de meghívásra gyülekezetek, keresztény közösségek számára is tartunk coachingot, előre egyeztetett feltételekkel.

Ide kattintva bővebb tájékoztatást adunk a coachingról, annak hatásáról és bemutatjuk tanárunkat, Oszkó Szilviát.

tapasztalati tanításszemléletváltásérzelmi bevonódásszemélyes üzenet átadásaválaszlépés kiscsoportos beszélgetésazonnal használható tudás
Érdekelnek ezek a képzések, vagy kérdésed van?
Küldd el érdeklődésed, és mi tájékoztatunk a tanfolyam időpontjáról, részéleteiről

Tematikák

Tapasztalati alapú óratervezés
Az egynapos képzés során a ReMa módszertanának alapjait, a gyerekfoglalkozások felépítésének négy fő elemét lehet megismerni és gyakorolni. Ezek a következők:
HOROG - az érzelmi bevonódást célzó tevékenység
SOROK- a bibliai üzenet kreatív átadása
NÉZEK- kiscsoportos beszélgetés az üzenetről és annak alkalmazásáról
LÉPEK- válaszlépés Isten üzenetére imában és tettekben
Digitális generációk megszólíthatósága
Az egynapos képzés során a téma elméleti megalapozására, kifejtésére van lehetőség, a végén gyakorlatba ültetve a tanultakat. Az előadások témái:
1. Ahonnan a gyerekek érkeznek: a konzumált család
2. A byte-agyú gyerek
3. Mihez kezdjünk velük? Hétköznapok a hitoktatásban…
4. Egy konkrét óra felépítése a tanultak alapján
Egynapos képzések további lehetséges témái (meghívás alapján)
Bábozás
Drámapedagógiai gyakorlatok
Nehezen kezelhető gyermekek tanítása
Korosztályi jellemzők, fegyelmezés

Érdekelnek ezek a képzések, vagy kérdésed van?

Írj nekünk!