A ReMa Alapítványnál csapatunk több, mint 20 éve képez gyülekezeti tanítókat és készít gyülekezeti tanítói kézikönyveket.
Isten most arra indított bennünket, hogy segítsünk a gyülekezeteknek és a családoknak a gyermekekeknek, tiniknek szóló foglalkozások megtartásában az új koronavírus-járvány miatt megváltozott körülmények között. Ezért a ReMa tanári csapatának, önkénteseinknek a segítségével otthon, családi körben, a laikusok által is jól használható, különösebb háttértudás nélkül is tanítható foglalkoztatókat, óraterveket teszünk közzé, amelyek működnek mobilon vagy számítógépen is, minden extra technológia nélkül.

A Bibliatanítás otthon és távolról csoportban főleg beszélgetésindító, bibliaismereti játékokat, imádságos alklamakhoz kreatív ötleteket találsz.

A ReMa Blogon pedig megtalálod a teljes foglalkozásvázlatokat is.

Csatlakozz Te is a BIBLIATANÍTÁS OTTHON ÉS TÁVOLRÓL nevű ReMa Facebook csoportunkhoz!

Ehhez a szolgáltahoz is nagy szükségünk van a támogatásotokra.

Miben tudnál segíteni?
– óraterveink tesztelésében, azaz kipróbálásában családi körben és / vagy bibliaköri csoportoddal (távoktatás keretében)
– kipróbált és működő foglalkozásleírások megosztásával (ezeket előbb szakmailag ellenőriznünk kell)
– angol nyelvű anyagok magyar nyelvre fordításában
– magyar nyelvű tartalmaink angol vagy német nyelvre fordításában
– grafikai munkával, pl. kreatívok, illusztrációk elkészítése
– lektorálásban
– és bármiben, amire mi még nem is gondoltunk, de Te már tudod, hogy jól jöhet a családi és távoktatást segítő szolgálatban.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0