Csatlakozz a REMA küldetéséhez: Támogasd Te is adód 1%-ával a keresztény gyülekezeti gyermek és ifjúsági munkások, tanítók, szülők, ifivezetők szakmai továbbképzését. A REMA felekezetközi, keresztény, közhasznú alapítvány csapatával több, mint 20 éve szakmai továbbképzésekkel és tanítói kézikönyvekkel segítsünk felkészülni a gyermekek és tinik életformáló tanítására.
A pandémia idején remináriumokat (rövid, online továbbképzéseket) tartunk, kiadványainkat online lapozhatóvá tettük, közösségi oldalunkon praktikus tartalmakkal segítjük a gyülekezeti munkásokat és a szülőket a fiatalok hitének plántálásában.
A REMA képzések és tananyagok segítségével továbbra is minél többeket szeretnénk elérni, hogy gyakorlatias szakmai segítséget nyújthassunk. Az adó 1% támogatásból befolyó összeggel a missziót finanszírozzuk.


REMA Alapítvány közhasznú szervezet
Adószámunk:
18096507-1-13

Köszönjük, ha adományoddal, adód 1%-ával támogatod felekezetközi keresztény gyermek- és ifjúsági missziónkat.

Olyan látásmódot, odafigyelő, meghallgató, elfogadó szeretetet, szakmaiságot biztosítanak, hogy minden gyermeknek (és valláskárosult felnőttnek) receptre írnám fel, hogy vegyen részt/végezzen el egy ilyet.” – Bea, remináriumi hallgató

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0