Kiknek ajánlottak a támogatói események?

Évente-kétévente rendezünk ún. támogatói eseményeket, ahová barátainkat, ismerőseinket, már meglévő támogatóinkat hívjuk meg, hogy együtt adjunk hálát Istennek a szolgálat fejlődéséért, és bemutassuk terveinket. Mindezt egy koncert vagy ünnepi vacsora keretében tesszük, méltóképpen megünnepelve a szolgálat mérföldköveit, megemlékezve Isten tetteiről.

[the-post-grid id=”22356″ title=”Támogatói események”]

[dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”20″ screen_normal_resolution=”1280″ screen_tablet_resolution=”1024″ screen_mobile_resolution=”800″ screen_wide_resolution=”1280″ screen_normal_spacer_size=”20″ screen_tablet_spacer_size=”20″ screen_mobile_spacer_size=”20″][dfd_call_to_action select_icon=”entypo” ic_entypo=”entypo-icon entypo-icon-alert” icon_size=”40″ block_title=”Szívesen részt vennél támogatói eseményünkön?” block_subtitle=”Iratkozz fel hírlevelünkre és tájékoztatunk az újdonságokról” button_text=”Feliratkozom” button_link=”url:%2Fhirlevelfeliratkozas%2F|||” horizontal_padding=”35″ vertical_padding=”35″ main_border_radius=”6″ main_style=”style-2″ show_icon=”enable_icon” main_bg_color=”#A53289″ title_font_options=”tag:div” bt_text_color=”#ffffff” button_bg=”#a53289″ button_hover_bg=”#8f34ad” subtitle_font_options=”tag:div|color:%23ffffff” button_block_bg=”#efefef”][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”100″ screen_normal_resolution=”1280″ screen_tablet_resolution=”1024″ screen_mobile_resolution=”800″ screen_wide_resolution=”1280″ screen_normal_spacer_size=”700″ screen_tablet_spacer_size=”40″ screen_mobile_spacer_size=”40″]