Horogötletek | ONLINE tanítói kézikönyv | Magtár 4. | MINTA

Nem kategorizált

Információk:

Ez a tananyag az azonos című tanítói kézikönyv első néhány oldalát tarftalmazza! Minta. Ha érdekel az egész kötet, megvásárolhatod a remalapitvany.hu webshopban, kattints ide.

Horog a REMA tapasztalati modell első eleme.

A Horog érzelmeket ébresztő tevékenység, a megtapasztaláson alapuló tanítás első lépése. A horogtevékenységgel olyan élményt nyújtunk a gyermekeknek, tiniknek, amely során átélhetik a bibliai szövegben rejlő érzéseket – vagy legalábbis azokhoz hasonlókat. Ebből következik tehát, hogy a horog sokkal több, mint hangulatteremtés vagy feszültségoldó játék! Olyan játékos tevékenység, amely szoros kapcsolatban áll az óra céljával, segíti annak megvalósulását a gyermekek érzelmi bevonódása által.

A horgok tehát a gyerekek bevonódását segítik elő, s ezáltal növelik az igékre épülő gyerek- és tinitanítás eredményességét.
Ebben a kiadványunkban nem tárgyaljuk a tanítás teljes kidolgozását (Horog – Sorok – Nézek-Lépek órarészeket), hanem a horogtevékenységekre adunk kidolgozott és kipróbált ötleteket: az interaktív beszélgetést, a gyerekek számára javasolt alkalmazást, a drámapedagógiai elemeket, a kezdő és befejező játékokat.

A kötet online lapozható könyv formájában és nyomtatásban is megvásárolható. Az online termékhozzáférés lejárati ideje a megvásárlás napjától számított 2 év.

Többet mutasd meg

Termék tartalma

  • Online lapozható könyv
  • Termékhez tartozó hasznos letölthető fájlok
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0