Támogatói csomag | Gyülekezeti gyerektanítói oktatócsomag | Iránytű sorozat | kisiskolás | előfizetés

Nem kategorizált

Információk:

Mit tartalmaz a Támogatói csomag?

 • REMA módszertani oktatófilm-sorozat

Bemutatjuk a REMA tapasztalaton és közösségen alapuló élménypedagógiai modellt:.Megismerheted a módszer alapjaival és a REMA tanítási modellel, ami a Horog, Sorok, Nézek, Lépek órarészekből áll.

 • Iránytű ONLINE | Bibliai foglalkozások kisiskolásoknak tanítói kézikönyv-sorozat (1/1, 1/2, 2/1, 2/2, 3/1)

A 6-részes kisiskolás tanítói kézikönyv-sorozat eddig megjelent 5 kötete. Egy kötet általában 14 fejezetből áll, mindegyik 1-1 részletesen kidolgozott REMA óratervet tartalmaz, aminek segTségével a tanító alaposan fellkészülhet a gyerekfoglalkozásra. Minden leckében szerepelnek foglalkoztató tevékenységek, kézműves feladatok sablonokkal, és egy családi feladatlap, amit a gyerekek otthon, a család bevonásával oldhatnak meg. A

 • Horogötletek

A könyvben található horogötleteket egy-egy igehely alapján dolgoztuk ki annak érdekében, hogy a gyerekek érzelmileg is átélhessék a bibliai történeteket, igazságokat.  Ajánljuk mindazoknak a tanítóknak, akik kreatívabbá kívánják tenni tanításukat.

Milyen célt támogatok a csomag előfizetésével?

A Reménység Magjai Alapítvány közhasznú, felekezetközi, keresztény misszió. 25 éve segítjük elsősorban a gyülekezeti tanítókat, pedagógusokat és szülőket. Küldetésünk, hogy felkészítsük őket a gyermekek és tinik életformáló tanítására.

A havi előfizetéssel támogatod a missziót, hogy elsősorban keresztény gyülekezetek gyerek- és tinitanítói részére, pedagógusoknak és szülőknek módszertani továbbképzéseket tartsunk és tanítói kézikönyveket jelentessünk meg. 

Milyen továbbképzéseket és kézikönyveket kínál a REMA?

A remaalapitvany.hu oldalon, a Képzésink és a Webshop menüpont alatt

Az online termékhozzáférés az előfizetés ideje alatt legfeljebb az első vásárlás napjától számított 2 év.

Kik a REMA csapat tagjai?

A misszió tagjai különböző keresztény felekezetekhez tartozó szakemberek. Bemutatjuk őket a Csapatunk cmű oldalon, a velük készült interjúkban.

Mikor, hogyan mondható le az előfizetés?

Az előfizetés bármikor lemondható, a remaalapitvany.hu oldalra belépve, a Fiókom menüpont alatt.

Kiknek ajánljuk a csomagot?

A csomagot elsősorban iskolás korosztállyal foglalkozó tanítóknak és szülőknek ajánljuk.

Kit, milyen tevékenységet támogatok a csomag előfizetésével?

A csomag előfizetésével a REMA misszió felekezetközi keresztény alaptvány munkáját támogatod. Tegyünk együtt a gyermekek és tinik életformáló tanításáért!

Van ingyenes próbaidőszak?

A termék az aktiválást követően 3 napig ingyenesen kipróbálható.

Lemondható a csomag?

Az előfizetés bármikor lemondható.

Többet mutasd meg

Termék tartalma

ReMa módszertani oktatófilm-sorozat
Képzésünk módszertani alapjait most oktatófilmjeink segítségével is elsajátíthatod, ha szeretnéd a ReMa módszertanának alapjait, a gyerek- és tinifoglalkozások felépítésének négy fő elemét megismerni. A négy oktatófilm: Horog – érzelmi bevonódást célzó tevékenység (21 p) Sorok – kreatív bibliai tanítás (42 p) Nézek – kiscsoportos beszélgetés az üzenetről és annak alkalmazásáról (23 p) Lépek – válaszlépés Isten üzenetére imában és tettekben (20 p) Az oktatófilm-sorozat egyszeri és korlátlan hozzáférésének díja: 8000 Ft / fő. A filmekhez tartozó linkek a termék megvásárlását követően, emailben kerülnek kiküldésre a vásárláskor megadott email címre. A filmek az emailben található linkre kattintva egyszeri alkalommal letölthetők. A filmek szerzői jogi védelem alatt állnak, azokról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A filmek engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

 • Horog – érzelmi bevonódást célzó tevékenység (21 p)
  21:28
 • Sorok – kreatív bibliai tanítás (42 p)
  42:12
 • Nézek – kiscsoportos beszélgetés az üzenetről és annak alkalmazásáról (23 p)
  23:21
 • Lépek – válaszlépés Isten üzenetére imában és tettekben (20 p)
  20:20

Iránytű ONLINE | Bibliai foglalkozások kisiskolásoknak 1. év 1. félév online könyv
A Reménység Magjai Alapítvány legújabb tanítói kézikönyv sorozata ONLINE LAPOZHATÓ KÖNYV formájában is megvásárolható. A sorozat köteteinek segítségével utat mutatunk a kisgyermekeket tanító és nevelő felnőtteknek a bibliatanításhoz. Közös célunk, hogy elindítsuk a gyerekeket életük legfontosabb felfedező útjára: az egyedül igaz Isten megismerésére. Ehhez nyújt segítséget a kézikönyv sorozat, amely hat éven át lépésről lépésre segít minél jobban megismerni a Bibliát. Évente két-két félévre lebontva, két különböző korosztályú csoport számára: 4-6 és 7-9 éves gyerekeknek. Egy kötet kb. 14-15 foglalkozás részletes leírását tartalmazza játékleírásokkal és foglalkoztató feladatlapokkal. Minden fejezet végére családi feladatlap, amelynek segítségével a gyerekek otthon, a szüleikkel, testvéreikkel együtt tovább ismerkedhetnek a bibliai történetekkel. A gyerekek az út során megismerhetik a Biblia igazságait, a meghatározó bibliai hősöket és a kereszténység lényegét. A gyerekeknek a bibliai üzenetre adott válasza pedig elősegíti tanításunk hosszú távú céljának megvalósulását: hogy a gyermekek élete átformálódjon Krisztusban. A foglalkozások során a megismerés és formálódás tapasztalatszerzésen, kreatív bibliai tanításokon, beszélgetéseken és sok-sok játékos tevékenységen keresztül történik.

Iránytű ONLINE | Bibliai foglalkozások kisiskolásoknak 1. év 2. félév online könyv

Iránytű ONLINE | Bibliai foglalkozások kisiskolásoknak 2. év 1. félév online könyv

Iránytű ONLINE | Bibliai foglalkozások kisiskolásoknak 2. év 2. félév online könyv

Iránytű ONLINE | Bibliai foglalkozások kisiskolásoknak 3. év 1. félév online könyv

Horogötletek ONLINE

REMA módszerű órarészek áttekintése

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0