22/23 1. Tinitanítói, Ifivezetői képzés

Nem kategorizált

Információk:

Gyakorlatias tudás jeleneléti + online

Kiknek ajánlott a Tinitanító, Ifivezető akkreditált pedagógus továbbképzés hibrid tanfolyam?

Az egy féléves (3 jelenléti és 4 online alkalomból, +1 online konzultációból és 1 gyakorlótanításból álló) hibrid tanfolyam a REMA Tinitanítói tematikáját tartalmazza. A tanfolyam elvégzését elsősorban olyan gyülekezeti vagy iskolai tanítóknakhitoktatóknak ajánljuk, akik tini korosztállyal foglalkoznak, de szülők is profitálhatnak belőle. Kezdő tanítókat és már többéves gyakorlattal rendelkezőket is várunk, hiszen utóbbiak számára is nagyon hasznos, ha megismerik a tapasztalati tanítás szemléletmódját és módszertanát, s ez által új inspirációt és belső motivációt nyernek szolgálatukhoz.

A pedagógus képzettség nem feltétele a tanfolyamon való részvételnek.

 

Miről szól?

Tinitanítói tanfolyam résztvevői megismerhetik, hogyan látja Isten a gyerekeket és a tiniket, hogyan viszonyul hozzájuk, s ebből mi következik a szolgálatukra nézve. Gyakorlatok révén elsajátíthatják a tapasztalati alapú és életváltozást célzó óratervezés alapjait, kiegészítve a gyerekek életkori és (hit)fejlődésbeli sajátosságainak ismereteivel. Sok gyakorlati ötletet kapnak tevékenységek, játékok, programszervezés terén, valamint fejleszthetik a bábozás, mesélés, drámajáték és dicsőítés-énektanítás terén meglévő készségeiket.

Tapasztalatok alapján a résztvevők saját lelki élete is megújul a képzésen való részvétel és a testvéri közösség hatására; sokan számolnak be arról, hogy Isten személyesen szólt hozzájuk, megerősítette elhívásukat és keresztény identitásukat.

 

Mennyibe kerül?

A tanfolyam díja 70 000 Ft / fő (kedvezmények nélkül).

 

Mikor indul, hogy lehet jelentkezni?

Budapesten szemeszter elején indul Tinitanítói tanfolyam (legalább 10 fő jelentkezése esetén), jelenléti és online alkalmakkal.

 

Hol lesznek a jelenléti képzési alkalmak?

Kelenföldi Montázs Központ

1119 Budapest, Etele út 55.

Az online alkalmakat Zoomon vagy Meeten tartjuk.

Jelentkezz, tedd a kosárba!

 

Kihelyezett tanfolyamként is rendelhető!

Gyülekezeti közösségek meghívására a Tinitanítói tanfolyamot kihelyezett képzésként is megvalósítjuk (legalább 10 fő jelentkezése esetén).
Igény esetén, egyeztetés alapján egyedi ajánlatot készítünk.

A képzésekről a ReMa hírlevéle feliratkozó érdeklődőknek értesítést küldünk.

Tudj meg még többet a Tinitanító, Ifivezető képzésről!

Többet mutasd meg
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0