Az alábbi lufis játékokat a szabadban vagy egy teremben is le lehet bonyolítani.

?Lufis sorverseny: A csapatok tagjai egymás mögött felsorakoznak. A sort alkotó játékosok csak egy-egy – csapatonként különböző színű – lufival érintkeznek egymással. A lufit mellkasukkal az előttük álló hátához szorítják. Miután kialakultak ily módon a folyamatos sorok, a csapatoknak egy meghatározott, akadályokkal (szlalom, stb.) nehezített pályát kell teljesíteniük, ügyelve arra, hogy ne szakadjon szét az alakzat és a lufi ne pukkadjon ki vagy essen le. Kézzel sem a lufihoz, sem a társakhoz nem érhetnek hozzá a játékosok. Az a csapat nyer, aki több lufit juttat el a célba, a gyorsaságot is jutalmazhatjuk!
? A játékosok lufival a lábuk között menjenek egy előre kijelölt távon úgy, hogy közben egy lufit próbáljanak meg a levegőben dobálni, tartani.
? Egy csapattag öltözzön fel bő szabadidőnadrágba és felsőbe. A többi csapattag fújjon fel minél több lufit és rejtse el a kijelölt játékos ruhája alá (az időkeretet is meg lehet határozni, például 5 perc). Az a csapat győz, aki a legtöbb lufit tudta a játékos ruhája alá eldugni.

Szilvi, Budapestről

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0