Ha nyár, akkor szünidő, ha szünidő, akkor pihenés és táborok. Ismerjük, amikor a tanító – legyen pedagógus vagy gyülekezeti gyerekmunkás – a tanév végén már azon töri a fejét, hogy milyen tartalmas programokkal, érdekes feladatokkal tegye a diákok számára élményekben és tanulságokban egyaránt gazdaggá a nyári tábort.
Ehhez szeretnénk egy kis segítséget adni az „Ötletek” blogcikk-sorozattal, amelyben 2 x 3 napon át játékötleteket fogunk megosztani Veled, kedves Olvasó! Ez a negyedik cikk.

KREATÍV IMA A SZERETTEINKÉRT 
(részlet egy több állomásból álló imasétából)

Kellékek: mécsesek szív alakban elhelyezve

Imádkozz mindazokért, akiket nagyon-nagyon szeretsz! A szüleidért, testvéreidért, rokonaidért, barátaidért, osztálytársaidért, stb.
Imádkozz azokért a szeretteidért, akiktől valamilyen okból kifolyólag eltávolodtál és most hiányzik a bensőséges kapcsolat. 
Adj hálát a szeretteid életéért és kérd rájuk Isten áldását, védelmét és ha kell, segítsen helyreállítani azt, ami tönkrement, ha meghűlt a szeretet. 
Imádkozz azért, hogy Isten adjon neked egy házastársat, akivel boldog leszel egy életen át!
Ha úgy érzed, hogy valami nagyon fáj és ebben a témában egy személyes beszélgetés segítene velem, keress meg bármikor. Szeretettel várlak!

Ha tetszett a kreatív imaötlet és szívesen merítenél további kreatív ötleteket a tanításhoz, akkor jelentkezz 2019/20-as tanévben induló tanfolyamaink egyikére!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0