Zoom praktikák bibliaköri online alkalmakhoz

Elfogyott

Lehet Jézusról távolról, digotális oktatás keretei között, mégis személyesen és szívhez szólóan, a gyeremekek- és tinik számára lelkesítően tanítani? Tapasztalataink szerint igen!

Napjainkban a “kütyühasználat” mellett a digitális távtanítás nagy kihívást jelent a keresztény gyermek- és tinitanítók számára. A webináriumon ahhoz nyújtunk gyakorlatias segítséget, hogyan tudjuk tanítóként távolról, mégis személyesen bátorítani a gyerekeket, a figyelmüket helyes irányba terelni, egyéni lelki szükségleteikre és gondjaikra reagálni.

Előadó: Kissné Osztaffin Ildikó a ReMa mestertanára, misszionárius, tanár és lelkigondozó, alsó és felső tagozatos hittant tanít, gyülekezeti gyerektanító a tini és ifi szolgáltban, nyári táborokat szervez. A ReMa misszióban a tábori anyagok kidolgozásában, a gyakorlati tanításokban és képzésekben vesz részt.

Részvételi díj: 2000 Ft / webinar / fő

JELENTKEZZ a webináriumra: tedd a KOSÁR-ba ezt a webinárium terméket!

A webináriumok Zoom vagy Hangouts Meet programmal zajlanak. A jelentkezőknek emailben meghívót küldünk a webinárium linkjével.
A részvételhez laptop, tablet vagy okos telefon minden bővítés nélkül alkalmas! Asztali PC akkor használható, ha van hangfal, kamera/mikrofon.

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Online meghívó

Érdekelhetnek még…