Karácsony másképp

Ft

Webinárium | 2020.11.28. SZO 10:00-11:30

A karácsony idén mindenképp más lesz. De nem az üzenete változott meg, hanem az, hogy ezt az üzenetet 2020-ban hogyan éljük meg és adjuk át. Ezen az alkalmon inspirációt és gyakorlati ötleteket adunk az adventi időszakra családi körben, alternatívák gyülekezeti karácsonyi programra és a különös helyzetből adódó, új evangelizációs lehetőségekre.

Előadó: Kissné Osztafin Ildikó

Elfogyott

Gyakorlatias tudásaktuális témákszakértőktőlkényelmesenotthonróla REMÁtól

Webinárium | 2020.11.28. SZO 10:00-11:30

Miről szól ez a webinárium?

A 2020-as karácsony sok mindenben más lesz, mint a többi. Lehetséges, hogy a világjárvány ne csak nehéz helyzeteket okozzon az életünkben, hanem annak hatására észrevegyünk olyasmiket is, amik fontosak, de eddig elsiklottunk felettük, vagy eszünkbe sem jutottak? Ragadjuk meg a lehetőségét annak, hogy a legjobbat hozzuk ki a karácsonyból, magunkból és egymásból!

A világjárvány mindannyiunkat érint, váratlanul robban be és rengeteg változást hozott az életünkbe, sokakéba tragikus változásokat is. Lehet, hogy a karácsonyi ünnepeket idén nyugtalan szívvel várod? Esetleg aggódsz amiatt, hogyan ajándékozd meg a szeretteidet, vagy egyáltalán mit tegyél az ünnepi asztalra? Tanácstalan vagy, hogyan látogasd meg az idős nagyszülőket, szeretteket, akiket óvni szeretnél a fertőzéstől, de alig várják a családdal való találkozást, a szerető törődést ami éltető számukra?
Mi lesz, ha kis sem mozdulhatunk, még gyülekezetbe sem mehetünk az Advent, az Ünnepek idején? Ezekben a témákban mutatunk utat, és kreatív ötleteket, no meg bátorítást a webináriumon részt vevőknek.

Ez az alkalom egyben a REMA alapítvány rendhagyó adománygyűjtő rednezvénye is lesz.

Előadó: Kissné Osztafin Ildikó

Kinek ajánljuk az online továbbképzést?

A REMA webináriumokat mindenkinek ajánljuk, aki gyermekek és tinik életformáló tanításával, nevelésével foglalkozik akár gyülekezetben, bármely intézményben vagy a családban, legyen ő képzett vagy laikus.

Menyi ideig tart az alkalom?

A webinárium időtartama 1*1, 5 óra.

Mennyibe kerül?

A részvétel: INGYENES

Erre a webináriumra a részvételt ingyenesen biztosítjuk minden érdeklődő számára.

Alapítványunk nonprofit, közhasznú szervezet, szolgálatunk fenntartását jelentős részben adományok teszik lehetővé.
Csatlakozz küldetésünkhöz Te is, adományodat hálás szívvel fogadjuk, akár bankkártyával itt az oldalon, vagy átutalással teszed.

REMA Alapítvány
Bankszámlaszám: 11705998-21265754
Adószám: 18096507-1-13
Utalás esetén a közlemény rovatba írd be, hogy “adomány”.

Csatlakozz küldetésünkhöz
A gyermekek és tinik életformáló tanításáért

Zoom meeting

A REMA webinárium Zoom Meetingen valósul meg.

Online bankkártyás fizetés

Zoom Meeting meghívó