Tinióra tervezése II. Horog, Kretaivitás, Ima

2.000 Ft

Webinárium | 2020. NOV. 12., CS 17:00-20:00

Átmegy az üzenet a tiniknek, amire fel szeretnéd hívni a figyelmüket? Mit jelent a kreatvitás a tinikkel való foglalkozásban? A “Horog” olyan tevékenység, amely során a tini átélheti azokat az érzéseket, amelyek hozzásegítik a bibliai igazság megértéséhez. Ha a tanítás nem kapcsolódik a tini mindennapi életéhez, tapasztalataihoz, meddő marad.

Előadó: Sisa Attila és Andi

Kívánságlistára
Kívánságlistára

Elfogyott

Share

Leírás

Gyakorlatias tudásaktuális témákszakértőktőlkényelmesenotthonróla REMÁtól
Miről szól ez a webinárium?

A REMA Tinitanítói tanfolyam online megfelelője a Tinitanítói és ifivezetői webinárium-sorozat, melynek tematikájában is szerepel a “Tinióra tervezése II.: Horog, Kretaivitás, Ima”. Ez az alkalom önállóan is teljes értékű és hasznos képzés, de ha a teljes tanfolyamra szeretnél beiratkozni, akkor egyenként tedd a kosaradba az összes “WT” kóddal jelölt webináriumot! Ennek a bejegyzésnek végén találod a tanfolyami tematikák felsorolását, ami megkönnyíti a választást.

Témák:

Átmegy az üzenet a tiniknek, amire fel szeretnéd hívni a figyelmüket? Mit jelent a kreatvitás a tinikkel való foglalkozásban? A “horog” a REMA modell, a tapasztalati tanítás egyik legfontosabb eleme, a tinióra, a tinikkel való beszélgetés kulcsa. Az óra célja, amit az Igerészből vagy a bibliai történetből szeretnél a gyermekeknek megtanítani Istenről, az Ő igazságairól, Jézus Krisztusról, a megváltásról, az evangéliumról. A horog pedig olyan tevékenység, amely során a tini átélheti azokat az érzéseket, amelyek hozzásegítik a bibliai igazság megértéséhez. Az intellektuális ismeret csak akkor válik használhatóvá, ha az egyszersmind érzelmi tapasztalat is. Nem elég az elhangzó téma értelmi felfogása, át kell élni az ahhoz kapcsolódó érzelmeket is. Ha a tanítás nem kapcsolódik a tini mindennapi életéhez, tapasztalataihoz, meddő marad. 

Előadó: Sisa Attila és Andi

Kinek ajánljuk az online továbbképzést?

A REMA webináriumokat mindenkinek ajánljuk, aki gyermekek és tinik életformáló tanításával, nevelésével foglalkozik akár gyülekezetben, bármely intézményben vagy a családban, legyen ő képzett vagy laikus.

Menyi ideig tart az alkalom?

A webinárium időtartama 2*1,5 óra, kis szünet(ek)kel.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 2 000 Ft/fő.

Csatlakozz küldetésünkhöz
A gyermekek és tinik életformáló tanításáért

További információk

Zoom meeting

A REMA webinárium Zoom Meetingen valósul meg.

Fizetési mód

Online bankkártyás fizetés

Szállítási mód

Zoom Meeting meghívó

Számlázás

Elektronikus számla

Szerzői jogi rendlekezések

Általános szerzőijogi rendelkezés

Event Details

Esemény adatai

nap 1: 2020-11-12

Start time: 17:00 CEST

End time: 20:00 CEST

Phone: +36306300474

Email: rema@remaalapitvany.hu

Érdekelhetnek még…