ReMa Webinárium: Meghallgató lelkigondozás tinédzserek számára I-II.

Elfogyott

Lehet lelkigondozást távolról, mégis személyesen és szívhez szólóan, a gyeremekek- és tinik számára lelkesítően folytatni?

Felekeztközi alapítványunk pedagógiai alapgondolata, hogy a keresztény nevelésnek és hitoktatásnak nem csak tudást kell közvetítenie, mivel a hitet magát nem lehet oktatni. Ezért a gyermekek értelme mellett az érzelmeiket és az akaratukat, vagyis a teljes személyiségüket kell tudnunk megszólítani, megérinteni. A gyermekeknek nem csak megismerniük, hanem át is kell élniük a hitigazságokat ahhoz, hogy a hit bennük is kisarjadjon és növekedni tudjon, hogy életformáló erővé váljon.
Ezt jelenti a kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló keresztény hitoktatás.

Napjainkban a “kütyühasználat” mellett a digitális távtanítás nagy kihívást jelent a keresztény gyermek- és tinitanítók számára. Egyik napról a másikra kellett alkalmazkodnunk ehhez az új élethelyzethez és tanítási formához.

A ReMa gyermek- és tinédzsertanítókból, lelkigondozókból, gyülekezetplántáló misszionáriusokból álló tanári csapatával WEBINÁRIUM sorozatot indítunk.

1. téma:

2020. május 6. és 13., szerda, 17:00-18:30: Meghallgató lelkigondozás tinédzserek számára I-II.

A kétalkalmas webináriumon Kerekes Szabolcs lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, a ReMa mestertanára tart 2×1,5 órás bevezető tréninget az alábbi témákban, minden témához gyakorlatokkal:

– Biztonságos hely megteremtése
– Nondirektív lelkigondozás
– Az odafigyelő meghallgatás
– Empatikus tükrözés

Részvételi díj: 4000 Ft / 2 webinar / fő
Jelentkezési határidő: a webinárium előtt 1 naptári nappal.

Előadó: Kerekes Szabocs, a ReMa önkéntes mestertanára, a Barnabás Csoport munkatársa, mentálhigiénés szakember, országszerte képez és mentorál gyülekezetalapítókat, lelkészeket és teológusokat, ifjúságvezetőket. Nyolc éve rendszeresen szolgál egy Javítóintézetben, és nyaranta ifjúsági táborokat vezet, több könyv, kézikönyv szerzője és társszerzője.

JELENTKEZZ a webináriumra: tedd a KOSÁR-ba ezt a webinárium terméket!

A webináriumok Zoom vagy Hangouts Meet programmal zajlanak. A jelentkezőknek emailben meghívót küldünk a webinárium linkjével.
A részvételhez laptop, tablet vagy okos telefon minden bővítés nélkül alkalmas! Asztali PC akkor használható, ha van hangfal, kamera/mikrofon.

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Online meghívó

Érdekelhetnek még…