ReMa Webinárium: Online és offline szemléltetőeszközök alkalmazása a tapasztalati tanításban

Elfogyott

Lehet bibliatanítást, lelkigondozást távolról, mégis személyesen és szívhez szólóan, a gyeremekek- és tinik számára lelkesítően folytatni?

Felekeztközi alapítványunk pedagógiai alapgondolata, hogy a keresztény nevelésnek és hitoktatásnak nem csak tudást kell közvetítenie, mivel a hitet magát nem lehet oktatni. Ezért a gyermekek értelme mellett az érzelmeiket és az akaratukat, vagyis a teljes személyiségüket kell tudnunk megszólítani, megérinteni. A gyermekeknek nem csak megismerniük, hanem át is kell élniük a hitigazságokat ahhoz, hogy a hit bennük is kisarjadjon és növekedni tudjon, hogy életformáló erővé váljon.
Ezt jelenti a kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló keresztény hitoktatás.

Napjainkban a “kütyühasználat” mellett a digitális távtanítás nagy kihívást jelent a keresztény gyermek- és tinitanítók számára. Egyik napról a másikra kellett alkalmazkodnunk az új élethelyzethez és tanítási formához.

A ReMa gyermek- és tinédzsertanítókból, lelkigondozókból, gyülekezetplántáló misszionáriusokból álló tanári csapatával WEBINÁRIUM sorozatot indítunk.

2. téma:
2020. május 18. hétfő, 17:30-19:00: Online és offline szemléltetőeszközök alkalmazása a tapasztalati tanításban

A május 18-án, hétfőn 17:30-19:00 óra között tartandó webináriumon megismerhetsz több, a fiatalok körében nagyon népszerű alkalmazást. Praktikus módszereket sajátíthatsz el ahhoz, hogy sikeresen bevond a mai gyerekeket és fiatalokat a foglalkozásaidon.

Előadók: Dr. Széchey Rita, a ReMa önkéntes mestertanára, klinikai szakorvos a Semmelweis Egyetem Szemklinikáján. Írással 25 éve foglalkozik, könyveit a Parakletos Kiadó gondozza. Harmincöt éve vesz részt aktívan, orvosi és írói munkája mellett gyerekek és fiatalok felé való szolgálatban különböző módokon (vasárnapi korosztályos alkalmak, missziós tánccsoport, gyermektáborok szervezése és vezetése).
Riskóné Pálóczi Zsuzsa (hamarosan kiegészítjük)

Részvételi díj: 2000 Ft / webinar / fő
Jelentkezési határidő: a webinárium előtt 1 naptári nappal.

JELENTKEZZ a webináriumra: tedd a KOSÁR-ba ezt a webinárium terméket!

Jelentkezéshez kattints IDE!

Csapatunkat bemutatjuk, kattints IDE!

A webináriumok Zoom vagy Hangouts Meet programmal zajlanak. A jelentkezőknek emailben meghívót küldünk a webinárium linkjével.
A részvételhez laptop, tablet vagy okos telefon minden bővítés nélkül alkalmas! Asztali PC akkor használható, ha van hangfal, kamera/mikrofon.

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Online meghívó

Érdekelhetnek még…