Gyermektanítói teljes tanfolyam

A webináriumon megtudhatjuk, mennyire stratégikus a gyermekszolgálat, választ ad arra a kérdésre, hogy “Miért fontos a gyermekekkel megosztani az evangéliumot?” Aktuális téma, mivel a gyermekek manapság rengeteg gonosz hatásnak és befolyásnak vannak kitéve!

Előadó: Baker Ági

A webinárium időtartama 2*1,5 óra, kis szünet(ek)kel.

Miről szól ez a tanfolyam?

A tapasztalati tanítás a REMA bevonódáson alapuló tanítási modelljének lényege, a mai digitális generációk megszólításának módszertana.

A REMA Gyermektanítói tanfolyamának online megfelelője a Gyermektanítói webinárium-sorozat, amelynek tematikájában . Ha a teljes tanfolyamot szeretnéd elvégezni, akkor csupán ezt az egy terméket kell megvásárolnod és máris az összes, a sorozatba tartozó webináriumra regisztrálsz egy lépésben.

Ennek a bejegyzésnek végén találod a tanfolyami tematikák felsorolását, ami megkönnyíti a választásodat.

Miről szól?

A gyermektanítói tanfolyam résztvevői megismerhetik a tapasztalati tanítás szemléletmódját és módszertanát, s ez által új inspirációt és belső motivációt nyernek szolgálatukhoz. Megismerhetik, hogyan látja Isten a gyerekeket, hogyan viszonyul hozzájuk, s ebből mi következik a szolgálatunkra nézve. Gyakorlatok révén elsajátíthatják a tapasztalati alapú és életváltozást célzó óratervezés alapjait, kiegészítve a gyerekek életkori és (hit)fejlődésbeli sajátosságainak ismereteivel. Sok gyakorlati ötletet kapnak tevékenységek, játékok, programszervezés terén, valamint fejleszthetik az online tanítás során bevethető eszköztárukat, a mesélés, a lelkigondozás terén meglévő készségeiket.

Tapasztalatok alapján a résztvevők saját lelki élete is megújul a képzésen való részvétel és a testvéri közösség hatására; sokan számolnak be arról, hogy Isten személyesen szólt hozzájuk, megerősítette elhívásukat és keresztény identitásukat.

Mennyibe kerül?

A  alkalmas tanfolyam díja Ft

Mikor indul, hogy lehet jelentkezni?

Azzal, hogy ezt a terméket a REMA webshopban megvásárolod, belépőjegyet váltasz az összes, a tematikában szereplő webináriumra. Egy lépésben regisztrálsz,de mindegyikre külön Zoom bejelentkezési adatokat fogsz kapni, külön emailekben.

Képzésvezető: Baker Ági, a REMA alapító tagja, mestertanára
Előadók a REMA tanári csapat tagjai, akikkel ezen az oldalon ismerkedhetsz meg.

Kinek ajánljuk az online továbbképzést?

A REMA webináriumokat mindenkinek ajánljuk – legyen képzett vagy laikus -, aki gyermekek és tinik életformáló tanításával, nevelésével foglalkozik akár gyülekezetben, bármely intézményben vagy a családban.

Menyi ideig tart egy alkalom?

A webináriumok időtartama témától függően változó, egy webinárium lehet 1-szer, 2-szer vagy 3-szor 1,5 óra, kis szünet(ek)kel.
Általában csütörtökön 17:§0 órától és szombaton 3 blokkban tartunk webináriumokat.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 14 800 Ft/ fő / tanfolyam

Zoom meeting

A REMA webinárium Zoom Meetingen valósul meg.

Online bankkártyás fizetés

Zoom Meeting meghívó