20180417_134728

Vízre, Magyar! + Tenger Kincse CD és szövegkönyv online mellékletek

6580 Ft

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Megosztom

Leírás

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló interaktív tábori tananyag óvodások és kisiskolások számára. A kézikönyv és az azonos című, hozzá tartozó online melléklet tartalmazza öt napra a délelőtti tanítást, délutáni programokat és az esti jelenet szövegkönyvét, hangeffektjeit és egyéb hasznos háttér-információkat. 

Ezen kívül a Vízre, magyar! c. kézikönyvhöz készült a Tenger kincse című, 50 perces, 5 részes hangjáték. A hangjáték, amely önlló termék,  külön is megvásárolható webshopunkban. A hangjáték szövegkönyvét a nyomtatott kézikönyv tartalmazza (annak árában benne van), továbbá online lapozható kiadványként önállóan is megvásárolható.

Az online mellékletek a termék csomag megvásárlását követően, emailben kerülnek kiküldésre a vásárláskor megadott email címre. A hanganyag az emailben található linkre kattintva egyszeri alkalommal letölthető.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

 

További információk

Tömeg .240 kg
Szállítási idő

5-7 munkanap

Fizetési mód

Online bankkártyás fizetés vagy utánvét

Szállítási mód

Posta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vízre, Magyar! + Tenger Kincse CD és szövegkönyv online mellékletek” értékelése elsőként