segits

Adománygyűjtés az IRÁNYTŰ tanítói kézikönyv-sorozatra

500 Ft10000 Ft

Az IRÁNYTŰ a 20 éves Reménység Magjai Alapítvány legújabb tanítói kézikönyv-sorozata. Kötetei 6 éven át segítenek a keresztény gyülekezetben tanítóknak, hogy megismertessék a Bibliát a gyermekekkel. 4-6 és 7-9 évesek számára, 3×2 félévre bontva 1-1 kötet 14-15 foglalkozás részletes leírását tartalmazza játékleírásokkal, foglalkoztató feladatlapokkal, családi feladatlappal, amelynek segítségével a gyerekek otthon, a szüleikkel, testvéreikkel együtt tovább ismerkedhetnek a bibliai történetekkel. A gyerekek a foglalalkozások során megismerhetik a Biblia igazságait, hőseit és a kereszténység lényegét. A bibliai üzenetre adott válaszuk elősegíti tanításunk hosszú távú céljának megvalósulását: hogy a gyermekek élete átformálódjon Krisztusban.
A foglalkozások során a megismerés tapasztalatszerzésen, kreatív tanításokon, beszélgetéseken és játékos tevékenységen keresztül történik. A 2x3x2 kötetből 2×3 már megjelent, webshopunkban az alábbi linkre kattintva megvásárolható.

A további kötetek megjelentetésére indítottuk adománygyűjtést.

Amennyiben szeretnéd támogatni missziónkat, az alábbiakat kell tenned:

1. Válaszd ki az adományszintet, hogy mekkora összeget szeretnél adományozni,
  2. Tedd a kosárba,
  3. Kattints a fizetésre és bankkártyával egyenlítsd ki a kosár értékét!

Amennyiben inkább átutalással, egyszeri alkalommal, vagy rendszeresen szeretnél adományozni a ReMa Alapítvány javára, akkor azt az alábbi bankszámlaszámra történő utalással is megteheted.

Természetesen azzal is támogatod munkánkat, hogy ha vásárolsz az IRÁNYTŰ kötetekből. A webshopunkban megtalálod a már megjelent kiadványokat, illetve mindegyikbe bele is lapozhatsz.

Az adomány banki átutaláshoz az adataink:

ReMa Alapítvány

OTP Bank 11705998-21265754-00000000

Köszönünk minden szíves támogatást, melyért hálásak vagyunk!

Kiürítés
Megosztom