Vajas könyv | ONLINE tanítói kézikönyv

2.200 Ft

LAPOZZ BELE
Vajaskönyv mintaoaldalak 1-15
Share

Leírás

Avagy receptek a személyes evangelizáláshoz

A Reménység Magjai Alapítvány önkéntes tanítójának, Szatmári Tündének (Ács Pálné) evangelizációs témájú, tinédzser-felnőtt tanítói kézikönyve és munkafüzete már ONLINE LAPOZHATÓ KÖNYV formájában is megvásárolható.

A munkafüzet segítségével csoportos felhasználásra is alkalmas, melyhez nagy segítség a sok-sok feldolgozandó kérdés, a témák végén ajánlott filmek, feladatok. 

Amikor Jézus meggyógyította a gadarai megszállottat azt mondta neki: “Térj haza, és beszéld el, hogy mit tett veled az Isten” (Lk 8.39)

Erre hív Téged is ebben a gyakorlatias könyvben, A cél, hogy bármerre mész, legyél hiteles küldött, beszélj, mondd el, hogy milyen jót tett veled az Isten, és mindez legyen életmódoddá!

A könyv nyomtatott formában, missziós dobozzal együtt is megvásárolható, erről bővebben itt tájékozódhatsz: http://eletben-tart.hu/tamogasd-a-missziot-a-vajas-dobozzal/

A vásárlás lekönyvelése után az alábbi linket aktiváljuk, és a könyv a belépés után, online lapozóban olvashatóvá válik.
Az aktiválásról emailt küldünk.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

Vajaskönyv |ONLINE teljes könyv

 

További információk

Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.

Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.

Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektroniukus számla sorszámát.

Online szállítás

A vásárlást, fizetést követően a ReMa Alapítvány aktiválja a terméket a Vásárló részére, és a felhasználói hozzáféréshez szükséges adatokat néhány munkanapon belül megküldi a vásárláskor megadott email címre. Az online termék a felhasználói bejelentkezést követően hozzáférhető. Amennyiben a vásárolt termékhez letölthető mellékletek is tartoznak, azokat javasoljuk saját tárhelyre letölteni.

Amennyiben további kérdése merülne fel az online lapozható termékkel kapcsolatban, forduljon irodánkhoz bizalommal a rema@remaalapitvany.hu email címen.

Szállítási idő

5-7 munkanap

Érdekelhetnek még…