Tahiti | ONLINE tanítói kézikönyv

2.200 Ft

LAPOZZ BELE
Tahiti mintaoldalak 1-15
Share

Leírás

A Reménység Magjai Alapítvány önkéntes tanítójának, Szatmári Tündének második, tinédzsertanítói kézikönyve már ONLINE LAPOZHATÓ KÖNYV formájában is megvásárolható.

Új élethelyzetben vagyunk, amire tekinthetünk kihívásként is. Tudunk-e ebben a helyzetben is kitartani a hitünkben? Meg tudjuk-e tartani a békességet a szívünkben? Tudunk-e világítani most is?

Tudunk-e tanítani így is? A bibliaórák megtartásához elérhetővé tesszük a Tahiti című kis bibliatanulmányozó könyvet, amit lehet csoportosan is használni hétről-hétre, ajánlottan 10 éves kor feletti gyerekekkel. A sok kérdés rávezet az Ige mondanivalójára. A gyakorlati lépések pedig segítenek a megtalált üzeneteket alkalmazni az életben.

A vásárlás lekönyvelése után az alábbi linket aktiváljuk, és a könyv a belépés után, online lapozóban olvashatóvá válik.
Az aktiválásról emailt küldünk.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

Tahiti teljes könyv

 

További információk

Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.

Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.

Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektroniukus számla sorszámát.

Online szállítás

A vásárlást, fizetést követően a ReMa Alapítvány aktiválja a terméket a Vásárló részére, és a felhasználói hozzáféréshez szükséges adatokat néhány munkanapon belül megküldi a vásárláskor megadott email címre. Az online termék a felhasználói bejelentkezést követően hozzáférhető. Amennyiben a vásárolt termékhez letölthető mellékletek is tartoznak, azokat javasoljuk saját tárhelyre letölteni.

Amennyiben további kérdése merülne fel az online lapozható termékkel kapcsolatban, forduljon irodánkhoz bizalommal a rema@remaalapitvany.hu email címen.

Szerzői jogi rendlekezések

Általános szerzőijogi rendelkezés

Érdekelhetnek még…