Vízre, magyar! + Tenger kincse CD | ONLINE tanítói kézikönyv | tábori tananyag

4.580 Ft

LAPOZZ BELE
Vízre magyar! tábori kézikönyv mintaoldalak
Share

Leírás

A Reménység Magjai Alapítvány tábori tanítói kézikönyv sorozata már ONLINE LAPOZHATÓ KÖNYV formájában is megvásárolható.

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló interaktív tábori tananyag óvodások és kisiskolások számára. A kézikönyv tartalmazza öt napra a délelőtti tanítást, délutáni programajánlásokat és az esti bábjelenetek, illetve színdarab szövegét, továbbá az óravázlatokhoz tartozó mellékleteket.

A Vízre, magyar! c. kézikönyvhöz készült a Tenger kincse című mesejáték és abból egy 50 perces, 5 részes hangjáték. A hangjáték szövegkönyvét a Vízre magyar! című online kézikönyv hozzáférése tartalmazza.
A Tenger kincse hangjáték CD a lapozható kiadvány mellékleteként egyszeri alkalommal letölthető. (A hangjáték önálló termékként, külön is megvásárolható.)

Vásárlás előtt lapozz bele a könyvbe a fenti, kis termékképre kattintva!

A vásárlás lekönyvelése után az alábbi linket aktiváljuk, és a könyv a belépés után, online lapozóban olvashatóvá válik.  A Tenger kincse hangjáték CD a lapozható kiadvány alatt, a Letöltés linkre kattintva, egyszeri alkalommal letölthető.
Az aktiválásról emailt küldünk.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

Vízre magyar! teljes könyv – tábori tananyag

 

További információk

Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.

Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.

Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektroniukus számla sorszámát.

Online szállítás

A vásárlást, fizetést követően a ReMa Alapítvány aktiválja a terméket a Vásárló részére, és a felhasználói hozzáféréshez szükséges adatokat néhány munkanapon belül megküldi a vásárláskor megadott email címre. Az online termék a felhasználói bejelentkezést követően hozzáférhető. Amennyiben a vásárolt termékhez letölthető mellékletek is tartoznak, azokat javasoljuk saját tárhelyre letölteni.

Amennyiben további kérdése merülne fel az online lapozható termékkel kapcsolatban, forduljon irodánkhoz bizalommal a rema@remaalapitvany.hu email címen.

Érdekelhetnek még…