Bábtörténetek és mesék 2 | ONLINE tanítói kézikönyv | Magtár 5.

3.990 Ft

LAPOZZ BELE
Bábtörténetek és mesék 2. Magtár 5. mintaoldalak
Share

Leírás

A Reménység Magjai Alapítvány Magtár című, tanítói kézikönyv sorozata már ONLINE LAPOZHATÓ KÖNYV formájában is megvásárolható.

Míg a bábtörténetek és mesék 1. az ovis és kisiskolás korosztály számára teszik a bibliai foglalkozásokat színesebbé, a jelenetekkel a tiniket érdeklő kérdések feldolgozását tehetjük szemléletesebbé.

A bábtörténetek és mesék jól alkalmazhatóak bibliai üzenetek bevezetésére, illusztrálására, akár a tanítók adják őket elő, akár a gyerekek. Ezt a könyvet azoknak a gyermektanítóknak ajánljuk, akik kedvet éreznek az iskolások és tinik tanítására bábtörténetek és mesék segítségével, illetve a diákok bábozásba és mesélésbe való bevonására.

A Bábtörténetek és mesék a Magtár tanítói kézikönyv sorozat 5. kötete.  A Magtár egy olyan tanári, illetve hitoktatási kézikönyv sorozat, amelyben a gyermekek játékosan sajátíthatják el a biblia és a keresztény értékrend ismereteit.

Vásárlás előtt lapozz bele a könyvbe a fenti kis termékképre kattintva!

A vásárlás lekönyvelése után az alábbi linket aktiváljuk, és a könyv a belépés után, online lapozóban olvashatóvá válik. Az aktiválásról emailt küldünk.

Bábtörténetek és mesék 2 online teljes könyv- Magtár 5.

További információk

Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számlázás

Elektronikus számla

Szállítási mód

Online szállítás

Szállítási idő

5-7 munkanap

Érdekelhetnek még…