Mózes | online

990 Ft

Életre szóló kalandok 4.
Történetek a Biblia nyomán
Családi foglalkoztatófüzet-sorozat

LAPOZZ BELE!

Mózes mintaoldalak
Share

Leírás

Miért kellett Ádámnak és Évának elhagynia a gyönyörű és biztonságos Édenkertet? Miért történt az özönvíz? Hogyan mentette meg Isten Noét és jutalmazta meg őt az engedelmességéért? Kövessük figyelmesen Noé életének történetét és fedezzük fel gyerekeinkkel együtt megmenekülésének titkát!

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló, interaktív családi foglalkoztatófüzet-sorozat könyvecskéinek segtségével játékosan bevezethetjük gyerekeinket a Biblia alapvető történteteibe és bemutathatjuk a leges legismertebb bibliai hősöket.

Fontos a gyerekekkel töltött minőségi idő, a közös elmélkedés és beszélgetés. A történet felolvasása után szánjatok rá tíz percet, és együtt csináljátok meg a foglalkoztató feladatokat, amelyek kiegészítik e könyvet. A játékos feladatoknak különböző nehézségi szintjei vannak, hogy a gyermekek életkorához igazodjanak.

Ez a termék egy online lapozható füzet, a hozzá tartozó, színes feladatlapok letölthetők, kinyomtathatók.

A REMA webáruházban megvásárolható nyomtatott formában is.

Előrendelhető. Várható megjelenés: 2021. december 15.

A foglalkoztatófüzet a vásárlás lekönyvelése után, a honlapra történő belépést követően hozzáférhető.

Mózes | ONLINE Családi foglalkoztatófüzet-sorozat 4. – teljes könyv

További információk

Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Szállítási mód

Online szállítás

Szállítási idő

5-7 munkanap

Érdekelhetnek még…