Dávid | online

990 Ft

Életre szóló kalandok 5.
Történetek a Biblia nyomán
Családi foglalkoztatófüzet-sorozat

LAPOZZ BELE!

Dávid mintaoldalak
Share

Leírás

A fiatal Dávid rendíthetetlenül hitt Istenben, ezért bátran megküzdött az óriással, akitől egész Izrael népe rettegett. Isten Dávid mellett állt, és segített neki. Képessé tette őt, hogy egy kis parittyával legyőzze a felfegyverzett, óriás ellenséget: Góliátot. Dávid csodás győzelme arra bátorítja a gyerekeket, hogy bízzanak Istenben.

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló, interaktív családi foglalkoztatófüzet-sorozat könyvecskéinek segtségével játékosan bevezethetjük gyerekeinket a Biblia alapvető történteteibe és bemutathatjuk a leges legismertebb bibliai hősöket.

Fontos a gyerekekkel töltött minőségi idő, a közös elmélkedés és beszélgetés. A történet felolvasása után szánjatok rá tíz percet, és együtt csináljátok meg a foglalkoztató feladatokat, amelyek kiegészítik e könyvet. A játékos feladatoknak különböző nehézségi szintjei vannak, hogy a gyermekek életkorához igazodjanak.

Ez a termék egy online lapozható füzet, a hozzá tartozó, színes feladatlapok letölthetők, kinyomtathatók.

A REMA webáruházban megvásárolható nyomtatott formában is.

Előrendelhető. Várható megjelenés: 2021. december 15.

A foglalkoztatófüzet a vásárlás lekönyvelése után, a honlapra történő belépést követően hozzáférhető.

Dávid | ONLINE Családi foglalkoztatófüzet-sorozat 5. – teljes könyv

További információk

Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Szállítási mód

Online szállítás

Szállítási idő

5-7 munkanap

Érdekelhetnek még…