Tenger Kincse CD online termék

2.500 Ft

Share

Leírás

50 perces hangjáték öt részben. Kalandos kincskereső mese gyerekeknek keresztény üzenettel. Ficánka és Falánka a két halbarátnő, egy régi kincs felkutatására indulnak a tengere mélyén…

A CD a hozzá tartozó szövegkönyvvel együtt is megvásárolhat a webshopban.

A hanganyag szövegkönyve megtalálható a Vízre, magyar! című tábori kézikönyvben nyomtatott formában is.
A Vízre, Magyar! című táborhoz a Tenger kincse anyag nagyon jól használható, de önállóan is megállja a helyét.

A Vízre, magyar! című tábori tananyaghoz díszlet és kellékek is kölcsönözhetők a webshopban, előzetes időpontegyeztetés alapján.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

 

További információk

Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

ONline szállítás

A vásárlást, fizetést követően a ReMa Alapítvány aktiválja a terméket a Vásárló részére, és a felhasználói hozzáféréshez szükséges adatokat néhány munkanapon belül megküldi a vásárláskor megadott email címre. Az online termék a felhasználói bejelentkezést követően hozzáférhető. Amennyiben a vásárolt termékhez letölthető mellékletek is tartoznak, azokat javasoljuk saját tárhelyre letölteni.
Egy letölthető termék egyszeri alkalommal tölthető le.
Amennyiben további kérdése merülne fel az online lapozható termékkel kapcsolatban, forduljon irodánkhoz bizalommal a rema@remaalapitvany.hu email címen.

Érdekelhetnek még…