Vízre, Magyar! tábori kézikönyv + Tenger Kincse CD online melléklet

4.580 Ft

LAPOZZ BELE
Vízre magyar! tábori kézikönyv mintaoldalak
Share

Leírás

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló interaktív tábori tananyag óvodások és kisiskolások számára.

A Vízre, magyar! c. kézikönyvhöz készült a Tenger kincse című mesejáték és abból egy 50 perces, 5 részes hangjáték. A hangjáték szövegkönyvét a Vízre magyar! című online kézikönyv hozzáférése tartalmazza.

A Tenger kincse hangjáték CD a Vízre, magyar! c. kézikönyv mellékleteként egyszeri alkalommal letölthető. (A hangjáték önálló termékként, külön is megvásárolható.)

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

Vásárlás előtt lapozz bele a könyvbe a fenti, kis termékképre kattintva!

További információk

Tömeg 0,240 kg
Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Szállítási idő

5-7 munkanap

Szállítási mód

Postai házhozszállítás

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Érdekelhetnek még…