No és Noé? + DVD online letölthető melléklet – tábori tananyag

4.580 Ft

LAPOZZ BELE
No és Noé? tábori kézikönyv mintaoldalak
Share

Leírás

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló interaktív tábori tananyag óvodások és kisiskolások számára. A kézikönyv tartalmazza öt napra a délelőtti tanítást, délutáni programajánlásokat és az esti bábjelenetek, illetve színdarab szövegét, továbbá az óravázlatokhoz tartozó mellékleteket. 

Vásárlás előtt lapozz bele a könyvbe a fenti kis termékképre kattintva!

A vásárlás lekönyvelése után a könyvhöz tartozó DVD melléklet linkjét emailben megküldjük a vásárláskor megadott email címere. A DVD tartalma a letöltési linkre kattintva, egyszeri alkalommal letölthetővé válik.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik

További információk

Tömeg 0,308 kg
Méretek 296 × 210 × 15 cm
Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Szállítási mód

Postai házhozszállítás

Szállítási idő

5-7 munkanap

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.