A bábkészítő műhelyében + CD online melléklet

3.900 Ft

LAPOZZ BELE
A Bábkészítő műhelyében tábori kézikönyv mintaoldalak 1-15
Share

Leírás

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló interaktív tábori tananyag óvodások és kisiskolások számára. A kézikönyv tartalmazza öt napra a délelőtti tanítást, délutáni programokat és az esti bábjelenetek szövegét, továbbá az óravázlatokhoz tartozó mellékleteket CD-n. 

A melléklet a termék megvásárlását követően, emailben kerül kiküldésre a vásárláskor megadott email címre és az emailben található linkre kattintva egyszeri alkalommal letölthető.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

További információk

Tömeg 0,625 kg
Méretek 212 × 29 × 15 cm
Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Szállítási mód

Postai házhozszállítás

Szállítási idő

5-7 munkanap

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.

Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.

Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektroniukus számla sorszámát.

Érdekelhetnek még…