ReMa módszertani oktatófilm-sorozat

6.000 Ft

Share

Leírás

Képzésünk módszertani alapjait most oktatófilmjeink segítségével is elsajátíthatod, ha szeretnéd a ReMa módszertanának alapjait, a gyerek- és tinifoglalkozások felépítésének négy fő elemét megismerni.

A négy oktatófilm:

  1. Horog – érzelmi bevonódást célzó tevékenység (21 p)
  2. Sorok – kreatív bibliai tanítás (42 p)
  3. Nézek – kiscsoportos beszélgetés az üzenetről és annak
    alkalmazásáról (23 p)
  4. Lépek – válaszlépés Isten üzenetére imában és tettekben (20 p)

Az oktatófilm-sorozat egyszeri és korlátlan hozzáférésének díja: 6000 Ft / fő.
A filmekhez tartozó linkek a termék megvásárlását követően, emailben kerülnek kiküldésre a vásárláskor megadott email címre. A filmek az emailben található linkre kattintva egyszeri alkalommal letölthetők.

A filmek szerzői jogi védelem alatt állnak, azokról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A filmek engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

További információk

Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Szállítás

Online. A filmekhez tartozó linkek a termék megvásárlását követően, emailben kerülnek kiküldésre a vásárláskor megadott email címre. A filmek az emailben található linkre kattintva egyszeri alkalommal letölthetők.

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Érdekelhetnek még…