Bábtörténetek és mesék 2. – Magtár 5.

3.400 Ft

<h5>LAPOZZ BELE</h5>

Bábtörténetek és mesék 2. mintaoldalak

Share

Leírás

Míg a bábtörténetek és mesék 1. az ovis és kisiskolás korosztály számára teszik a bibliai foglalkozásokat színesebbé, a jelenetekkel a tiniket érdeklő kérdések feldolgozását tehetjük szemléletesebbé.

A bábtörténetek és mesék jól alkalmazhatóak bibliai üzenetek bevezetésére, illusztrálására, akár a tanítók adják őket elő, akár a gyerekek. Ezt a könyvet azoknak a gyermektanítóknak ajánljuk, akik kedvet éreznek az iskolások és tinik tanítására bábtörténetek és mesék segítségével, illetve a diákok bábozásba és mesélésbe való bevonására.

A Bábtörténetek és mesék a Magtár tanítói kézikönyv sorozat 5. kötete.  A Magtár egy olyan tanári, illetve hitoktatási kézikönyv sorozat, amelyben a gyermekek játékosan sajátíthatják el a biblia és a keresztény értékrend ismereteit.

Vásárlás előtt lapozz bele a könyvbe a fenti kis termékképre kattintva!

 

További információk

Tömeg 0,353 kg
Méretek 212 × 297 × 15 cm
Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Szállítási idő

5-7 munkanap

Szállítási mód

Postai házhozszállítás

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Érdekelhetnek még…