Bábtörténetek és mesék 1 – Magtár 1.

A Magtár sorozat része

3.400 Ft

LAPOZZ BELE
Bábtörténetek 1 I Magtár 1. mintaoldalak

4 készleten

Share

Leírás

A bábtörténetek és mesék jól alkalmazhatóak bibliai üzenetek bevezetésére, illusztrálására, akár a tanítók adják őket elő, akár a gyerekek. Ezt a könyvet azoknak a gyermektanítóknak ajánljuk, akik kedvet éreznek a gyerekek tanítására bábtörténetek és mesék segítségével, illetve a gyerekek bábozásba és mesélésbe való bevonására.

A Bábtörténetek és mesék a Magtár tanítói kézikönyv sorozat 1. kötete.  A Magtár egy olyan tanári, illetve hitoktatási kézikönyv sorozat, amelyben a gyermekek játékosan sajátíthatják el a biblia és a keresztény értékrend ismereteit.

Vásárlás előtt lapozz bele a könyvbe a fenti kis termékképre kattintva.

További információk

Tömeg 0,250 kg
Méretek 297 × 212 × 15 cm
Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Szállítási mód

Posta

Szállítási idő

5-7 munkanap

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Érdekelhetnek még…