Iránytű Bibliai foglalkozások kisiskolásoknak 3. év 1. félév

3.990 Ft

LAPOZZ BELE
Iranytu_kisiskolas_3.1_mintaoldalak
Share

Leírás

A Reménység Magjai Alapítvány legújabb tanítói kézikönyv sorozata. A sorozat köteteinek segítségével utat mutatunk a kisgyermekeket tanító és nevelő felnőtteknek a bibliatanításhoz. Közös célunk, hogy elindítsuk a gyerekeket életük legfontosabb felfedező útjára: az egyedül igaz Isten megismerésére. Ehhez nyújt segítséget a kézikönyv sorozat, amely hat éven át lépésről lépésre segít minél jobban megismerni a Bibliát. Évente két-két félévre lebontva, két különböző korosztályú csoport számára: 4-6 és 7-9 éves gyerekeknek. Egy kötet kb. 14-15 foglalkozás részletes leírását tartalmazza játékleírásokkal, foglalkoztató feladatlapokkal é letölthető ppt-kkel. Minden fejezet végén szerepel egy családi feladatlap, amelynek segítségével a gyerekek otthon, a szüleikkel, testvéreikkel együtt tovább ismerkedhetnek a bibliai történetekkel. A gyerekek az út során megismerhetik a Biblia igazságait, a meghatározó bibliai hősöket és a kereszténység lényegét. A gyerekeknek a bibliai üzenetre adott válasza pedig elősegíti tanításunk hosszú távú céljának megvalósulását: hogy a gyermekek élete átformálódjon Krisztusban.
A foglalkozások során a megismerés és formálódás tapasztalatszerzésen, kreatív bibliai tanításokon, beszélgetéseken és sok-sok játékos tevékenységen keresztül történik.

A vásárlás lekönyvelése után az alábbi linket aktiváljuk, és a könyhöz tartozó mellékletek (betétlapok és ppt-k) a belépés után letölthetők. 

Iránytű kisiskolásoknak 3/1. letölthető mellékletek nyomtatott kötethez

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

További információk

Tömeg 0,63 kg
Méretek 29,7 × 21 × 2 cm
Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számlázás

Elektronikus számla

Szállítási mód

Postai házhozszállítás

Szállítási idő

5-7 munkanap

Érdekelhetnek még…