Teremtés

990 Ft

Életre szóló kalandok 1.
Történetek a Biblia nyomán
Családi foglalkoztatófüzet-sorozat

LAPOZZ BELE!

Teremtés – Családi foglalkoztatófüzet-sorozat – mintaoldalak
Szállítás: Előrendelhető
Várható megjelenés: 2021. 12. 15.
Share

Leírás

Ez a csodálatos világ, amelyben élünk, Isten tökéletes műve. Az Ő kezének hatalmas, és művészi nyomát láthatjuk minden teremtett alkotásban, csak szánjunk rá időt, hogy figyelmesen megnézzük saját környezetünkben. Fedezzük fel a teremtés életet adó történetének rendkívüli elbeszélését!

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló interaktív családi foglalkoztatófüzet-sorozat könyvecskéinek segtségével játékosan bevezethetjük gyerekeinket a Biblia alapvető történteteibe és bemutathatjuk a leges legismertebb bibliai hősöket.

A sorozat első része, a “Teremtés” című füzet Mózes első könyvének teremtés történetét mutatja be azzal a céllal, hogy megszerettesse a gyerekekkel a Teremtőt és a teremtett világot. 

Fontos a gyerekekkel töltött minőségi idő, a közös elmélkedés és beszélgetés. A történet felolvasása után szánjatok rá tíz percet, és együtt csináljátok meg a foglalkoztató feladatokat, amelyek kiegészítik e könyvet. A játékos feladatoknak különböző nehézségi szintjei vannak, hogy a gyermekek életkorához igazodjanak.

A füzet a webshopban online lapozható formában, letölthető, kinyomtatható feladatlapokkal is megvásárolható.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Szállítási mód

Postai házhozszállítás

Szállítási idő

Előrendelhető

Érdekelhetnek még…