Mózes

990 Ft

Életre szóló kalandok 4.
Történetek a Biblia nyomán
Családi foglalkoztatófüzet-sorozat

LAPOZZ BELE a 2. kötetbe!

Mózes mintaoldalak
Szállítás: Előrendelhető
Várható megjelenés: 2022. 02. 15.
Share

Leírás

Mózes az a kisfiú, akinek Isten csodálatosan megmentette az életét, amikor Izrael népe nagyon nehéz időszakon ment át. Az ő története bemutatja a gyerekeknek, hogy Isten meghallgatja az imádságokat és válaszol rájuk a megfelelő időben. Fedezzük fel gyerekeinkkel együtt a bibliai tanulságokat!

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló, interaktív családi foglalkoztatófüzet-sorozat könyvecskéinek segtségével játékosan bevezethetjük gyerekeinket a Biblia alapvető történteteibe és bemutathatjuk a leges legismertebb bibliai hősöket.

Fontos a gyerekekkel töltött minőségi idő, a közös elmélkedés és beszélgetés. A történet felolvasása után szánjatok rá tíz percet, és együtt csináljátok meg a foglalkoztató feladatokat, amelyek kiegészítik e könyvet. A játékos feladatoknak különböző nehézségi szintjei vannak, hogy a gyermekek életkorához igazodjanak.

Előrendelhető. Várható megjelenés: 2022. februá 15.

A füzet a webshopban online lapozható formában, letölthető, kinyomtatható feladatlapokkal is megvásárolható lesz.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Szállítási mód

Postai házhozszállítás

Szállítási idő

Előrendelhető

Érdekelhetnek még…