Bábel

990 Ft

Életre szóló kalandok 3.
Történetek a Biblia nyomán
Családi foglalkoztatófüzet-sorozat

LAPOZZ BELE a kötetbe!

Bábel – Családi foglalkoztatófüzet 3. – mintaoldalak
Szállítás: Előrendelhető
Várható megjelenés: 2021. 12. 15.
Share

Leírás

A Bábel tornyának történetében Isten megakadályozta az emberek nagyra törő, önző terveit. A Bibliából ez az igerész ad magyarázatot a Földön lévő sok-sok beszélt nyelv keletkezésére. Ez a könyvecske segít megérteni, hogy Isten jót tervezett nekünk, de amikor helytelen döntést hozunk, olykor beavatkozik az életünkbe. Fedezzük fel gyerekeinkkel együtt a bibliai tanulságokat!

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló, interaktív családi foglalkoztatófüzet-sorozat könyvecskéinek segtségével játékosan bevezethetjük gyerekeinket a Biblia alapvető történteteibe és bemutathatjuk a legeslegismertebb bibliai hősöket.

Fontos a gyerekekkel töltött minőségi idő, a közös elmélkedés és beszélgetés. A történet felolvasása után szánjatok rá tíz percet, és együtt csináljátok meg a foglalkoztató feladatokat, amelyek kiegészítik e könyvet. A játékos feladatoknak különböző nehézségi szintjei vannak, hogy a gyermekek életkorához igazodjanak.

Előrendelhető. Várható megjelenés: 2021. december 15.

A füzet a webshopban online lapozható formában, letölthető, kinyomtatható feladatlapokkal is megvásárolható.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Fizetési mód

Banki átutalás SZÁMLA alapján, Online bankkártyás fizetés

Számla megküldése

A ReMa Alapítvány a Vevő címére a vásárláskor megadott számlázási adatok alapján elektronikus számlát állít ki, melyet megküld a Vevő vásárláskor megadott email címére.
Online bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát utólag, azaz a fizetést követően (néhány munkanapon belül) küldjük.
Banki átutalás esetén a vásárlásról szóló elektronikus számla alapján kérjük intézni az utalást. Az utalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a megküldött elektronikus számla sorszámát.

Szállítási mód

Postai házhozszállítás

Szállítási idő

Előrendelhető

Érdekelhetnek még…