Fegyelmezés, korlátok szerepe a nevelésben 2022.04.21.

1.500 Ft

Webinárium | 2022. 04. 21., CS. 17:00-20:00

A fegyelmezés indítéka a szeretet és a törődés, szemben a megtorlás indítékú büntetéssel. A fegyelmezés: útmutatás, irányítás, határok megszabása és érvényesítése. A korlát véd, biztonságot nyújt. A fegyelmezés NEM büntetés, sokkal inkább az igazságban való nevelés. A remináriumon megtudhatod, milyen összefüggések okozhatják a diákok fegyelmezetlen magatartását, milyen praktikákkal előzheted meg és kezelheted a fegyelmezetlenséget a tanteremben vagy az online órán és bemutatjuk a tanári fegyelmezés életszolgálat jellegű szemléletmódját (bibliai alapelvek, megértés, megelőzés, szükségletek mentén), módszertani segítségnyújtás.

Előadó: Schauermann Andrea

42 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Share

Leírás

Miről szól ez a webinárium?

2022. 04. 21., CS. 18:00-20:00

A Fegyelmezés témái:

A remináriumon megtudhatod, milyen összefüggések okozhatják a diákok fegyelmezetlen magatartását, milyen praktikákkal előzheted meg és kezelheted a fegyelmezetlenséget a tanteremben vagy az online órán és bemutatjuk a tanári fegyelmezés életszolgálat jellegű szemléletmódját (bibliai alapelvek, megértés, megelőzés, szükségletek mentén), módszertani segítségnyújtás.

A REMA Gyermektanítói tanfolyam tematikájában is szerepel ez az alkalom, amely önállóan is teljes értékű és hasznos továbbképzés.

Előadó: Schauermann Andrea

Kinek ajánljuk az online továbbképzést?

A REMA webináriumokat mindenkinek ajánljuk – legyen képzett vagy laikus -, aki gyermekek és tinik életformáló tanításával, nevelésével foglalkozik akár gyülekezetben, bármely intézményben vagy a családban.

Menyi ideig tart az alkalom?

A webinárium időtartama 2 óra, kis szünet(ek)kel.

További információk

Zoom meeting

A REMA webinárium Zoom Meetingen valósul meg.

Fizetési mód

Online bankkártyás fizetés

Szállítási mód

Zoom Meeting meghívó

Számlázás

Elektronikus számla

Szerzői jogi rendlekezések

Általános szerzőijogi rendelkezés