Reminárium-csomag gyülekezeti vezetőknek, közösségépítőknek

ONLINE, interaktív előadássorozat | 2021/22-es tanév | levelező jellegű

Módszertani és motivációs képzés, 5 alkalom, 9 téma gyülekezeti gyermek-, ifiszolgálat vezetőinek, közösségvezetőknek.

Célja, hogy felkészítse a gyermek- és ifimunkában szolgáló önkéntes vagy hivatásos tanítókat, hogy hatékonyan tudják elérni a gyerekeket és a fiatalokat az Evangéliummal.

Képzésvezető: Baker Ági

20 készleten (utánrendelhető)

Gyakorlatias tudásaktuális témákszakértőktőlonline, interaktíva REMÁtól

Kiknek ajánlott a tanítói szolgálat fejlesztéséről szóló reminárium-csomag?

A gyülekezeti gyermek – és tinitanítói szolgálat vezetéséhez, közösségépítőknek, vezetőknek szóló, 9 témát felölelő, 5 online, interaktív előadásból álló sorozatot elsősorban olyan önkéntes vagy hivatásos testvéreknek ajánljuk, akik közösségükben a gyermek-, ifimunkában szolgálnak és szeretnének felkészültebbek lennei, megújulni, feltöltődni új ismeretekkel és motivációkkal. Kezdőket és már többéves gyakorlattal rendelkezőket is várunk.

Miről szól? Mik a témák?

• A tanítói szolgálat alapteológiája, A megtapasztaláson alapuló tanítás – az ismerettől az átformált életig, A tanító elhívása
  • Posztmodern világ jellemzői, Tinik és fiatal felnőttek érzelmi intelligenciájának formálása, Tinik közösséggé formálása
  • Gender ideológia
  • Evangelizáció
  • A család és a gyülekezet szerepe a hitre nevelésben

Kik az előadók?

A REMA tanári csapatából a sorozat témáinak előadói: Baker Ági, Újlaki-Győri Anna, Kerekes Szabolcs.

Mennyibe kerül?

Az 5 alkalmas sorozat részvételi díja 20 000 Ft / fő. A ReMa Partneri Programban részt vevő gyülekezetek tagjai számára a tandíjból 20% kedvezményt biztosítunk.

Mikor indul, hogy lehet jelentkezni?

A honlapon előre meghirdetett időpontokban, vagy közösségek, gyülekezetek megrendelésére, egyedi megállapodás szerint, legalább 10 fő részvételével.

Jelentkezz: tedd a kosárba!

Kihelyezett tanfolyamként is rendelhető!

Gyülekezeti közösségek meghívására sorozatot kihelyezett képzésként is megvalósítjuk (legalább 10 fő jelentkezése esetén).
Igény esetén, egyeztetés alapján egyedi ajánlatot készítünk.

A képzésekről a ReMa hírlevéle feliratkozó érdeklődőknek értesítést küldünk.

Zoom meeting

A REMA webinárium Zoom Meetingen valósul meg.

Online bankkártyás fizetés

Zoom Meeting meghívó