Reminárium-csomag a tanítói szolgálat módszertani alapozásához

ONLINE, interaktív előadássorozat | 2021/22-es tanév | levelező jellegű

5 alkalom, 10 téma gyülekezeti gyermek-, ifimunkában szolgálóknak.

Célja, hogy felkészítse a gyermek- és ifimunkában szolgáló önkéntes vagy hivatásos tanítókat, hogy hatékonyan tudják elérni a gyerekeket és a fiatalokat az Evangéliummal.

Képzésvezető: Baker Ági

20 készleten (utánrendelhető)

Gyakorlatias tudásaktuális témákszakértőktőlonline, interaktíva REMÁtól

Kiknek ajánlott a tanítói szolgálat fejlesztéséről szóló reminárium-csomag?

A gyülekezeti gyermek – és tinitanítói szolgálat elindításához, fejlesztéséhez vagy megújításához fontos a gyermek- és tinimunkás csapat felkészítése, képzése. A 10 témát felölelő, 5 online, interaktív előadásból álló sorozat, tanfolyam elvégzését elsősorban olyan önkéntes vagy hivatásos testvéreknek ajánljuk, akik közösségükben a gyermek-, ifimunkában szolgálnak és szeretnének felkészültebbek lennei, megújulni, feltöltődni új ismeretekkel és motivációkkal. Kezdőket és már többéves gyakorlattal rendelkezőket is várunk.

Miről szól? Mik a témák?

• A gyermekszolgálat alapteológiája, A megtapasztaláson alapuló tanítás – az ismerettől az átformált életig, A tanító elhívása
  • Óratervezés – A tapasztalati tanítási modell
  • Tini sajátosságok, Posztmodern világ jellemzői, Tinik és fiatal felnőttek érzelmi intelligenciájának formálása, Tinik közösséggé formálása
  • Gender ideológia
  • A család és a gyülekezet szerepe a hitre nevelésben

Kik az előadók?

A REMA tanári csapatából a sorozat témáinak előadói: Baker Ági, Újlaki-Győri Anna, Kissné Osztafin Ildikó,  Kerekes Szabolcs.

Mennyibe kerül?

Az 5 alkalmas sorozat részvételi díja 18 000 Ft / fő. A ReMa Partneri Programban részt vevő gyülekezetek tagjai számára a tandíjból 20% kedvezményt biztosítunk.

Mikor indul, hogy lehet jelentkezni?

A honlapon előre meghirdetett időpontokban, vagy közösségek, gyülekezetek megrendelésére, egyedi megállapodás szerint, legalább 10 fő részvételével.

Jelentkezz: tedd a kosárba!

Kihelyezett tanfolyamként is rendelhető!

Gyülekezeti közösségek meghívására sorozatot kihelyezett képzésként is megvalósítjuk (legalább 10 fő jelentkezése esetén).
Igény esetén, egyeztetés alapján egyedi ajánlatot készítünk.

A képzésekről a ReMa hírlevéle feliratkozó érdeklődőknek értesítést küldünk.

Zoom meeting

A REMA webinárium Zoom Meetingen valósul meg.

Online bankkártyás fizetés

Zoom Meeting meghívó