Gyülekezeti Tanítói tanfolyam: Gyermek- és tinitanítói tematika

Jelenléti és online kombinált továbbképzés | 2021/22-es tanév | levelező jellegű

A két féléves (16+ jelenléti és online alkalomból álló) tanfolyam a REMA Gyermektanítói és a Tinitanítói tematikáját is tartalmazza. A tanfolyam elvégzését elsősorban olyan gyülekezeti vagy iskolai tanítóknakhitoktatóknak ajánljuk, akik ovis, kisiskolás és tini korosztállyal foglalkoznak, de szülők is profitálhatnak belőle.

Képzésvezetők: Baker Ági és Kerekes Szabolcs

20 készleten

Gyakorlatias tudásaktuális témákszakértőktőljelneléti + onlinea REMÁtól

Kiknek ajánlott a Gyülekezeti tanítói tanfolyam?

A két féléves (16 jelenléti és online alkalomból álló) tanfolyam a REMA Gyermektanítói és a Tinitanítói tematikáját is tartalmazza. A tanfolyam elvégzését elsősorban olyan gyülekezeti vagy iskolai tanítóknakhitoktatóknak ajánljuk, akik ovis, kisiskolás és tini korosztállyal foglalkoznak, de szülők is profitálhatnak belőle. Kezdő tanítókat és már többéves gyakorlattal rendelkezőket is várunk, hiszen utóbbiak számára is nagyon hasznos, ha megismerik a tapasztalati tanítás szemléletmódját és módszertanát, s ez által új inspirációt és belső motivációt nyernek szolgálatukhoz.

Miről szól?

Gyülekezeti tanítói tanfolyam résztvevői megismerhetik, hogyan látja Isten a gyerekeket és a tiniket, hogyan viszonyul hozzájuk, s ebből mi következik a szolgálatukra nézve. Gyakorlatok révén elsajátíthatják a tapasztalati alapú és életváltozást célzó óratervezés alapjait, kiegészítve a gyerekek életkori és (hit)fejlődésbeli sajátosságainak ismereteivel. Sok gyakorlati ötletet kapnak tevékenységek, játékok, programszervezés terén, valamint fejleszthetik a bábozás, mesélés, drámajáték és dicsőítés-énektanítás terén meglévő készségeiket.

Tapasztalatok alapján a résztvevők saját lelki élete is megújul a képzésen való részvétel és a testvéri közösség hatására; sokan számolnak be arról, hogy Isten személyesen szólt hozzájuk, megerősítette elhívásukat és keresztény identitásukat.

Mennyibe kerül?

A 16+2 grátisz alkalmas tanfolyam díja 142 000 Ft / fő. A ReMa Partneri Programban részt vevő gyülekezetek tagjai számára a tandíjból 20% kedvezményt biztosítunk.

Mikor indul, hogy lehet jelentkezni?

Budapesten a tanév elején indul Gyülekezeti tanítói tanfolyam (legalább 10 fő jelentkezése esetén), jelenléti és online alkalmakkal.

Jelentkezz: tedd a kosárba!

Kihelyezett tanfolyamként is rendelhető!

Gyülekezeti közösségek meghívására a Gyülekezeti tanítói tanfolyamot kihelyezett képzésként is megvalósítjuk (legalább 10 fő jelentkezése esetén).
Igény esetén, egyeztetés alapján egyedi ajánlatot készítünk.

A képzésekről a ReMa hírlevéle feliratkozó érdeklődőknek értesítést küldünk.

Zoom meeting

A REMA webinárium Zoom Meetingen valósul meg.

Online bankkártyás fizetés

Zoom Meeting meghívó