-25% Akció
20180417_134728

Vízre, Magyar!+Tenger Kincse online kiadvány

Prices go up when the timer hits zero.

6580 Ft 4935 Ft

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Megosztom

Leírás

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló interaktív tábori tananyag óvodások és kisiskolások számára. A kézikönyv és az azonos című, hozzá tartozó online melléklet tartalmazza öt napra a délelőtti tanítást, délutáni programokat és az esti jelenet szövegkönyvét, hangeffektjeit és egyéb hasznos háttér-információkat. 

Ezen kívül a Vízre, magyar! c. kézikönyvhöz készült a Tenger kincse című, 50 perces, 5 részes hangjáték. A hangjáték, amely önlló termék,  külön is megvásárolható webshopunkban. A hangjáték szövegkönyvét a nyomtatott kézikönyv tartalmazza (annak árában benne van), továbbá online lapozható kiadványként önállóan is megvásárolható.

Az online mellékletek a termék csomag megvásárlását követően, emailben kerülnek kiküldésre a vásárláskor megadott email címre. A hanganyag az emailben található linkre kattintva egyszeri alkalommal letölthető.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

 

További információk

Szállítási idő

5-7 munkanap

Fizetési mód

Online bankkártyás fizetés vagy utánvét

Szállítási mód

Posta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vízre, Magyar!+Tenger Kincse online kiadvány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.