-25% Akció
20180417_134728

Vízre, Magyar!+Tenger Kincse online kiadvány

Prices go up when the timer hits zero.

6580 Ft 4935 Ft

Megosztom

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló interaktív tábori tananyag óvodások és kisiskolások számára. A kézikönyv és az azonos című, hozzá tartozó online melléklet tartalmazza öt napra a délelőtti tanítást, délutáni programokat és az esti jelenet szövegkönyvét, hangeffektjeit és egyéb hasznos háttér-információkat.

Ezen kívül a Vízre, magyar! c. kézikönyvhöz készült a Tenger kincse című, 50 perces, 5 részes hangjáték. A hangjáték, amely önlló termék,  külön is megvásárolható webshopunkban. A hangjáték szövegkönyvét a nyomtatott kézikönyv tartalmazza (annak árában benne van), továbbá online lapozható kiadványként önállóan is megvásárolható.

Az online mellékletek a termék csomag megvásárlását követően, emailben kerülnek kiküldésre a vásárláskor megadott email címre. A hanganyag az emailben található linkre kattintva egyszeri alkalommal letölthető.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

Szállítási idő

5-7 munkanap

Online bankkártyás fizetés vagy utánvét

Posta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vízre, Magyar!+Tenger Kincse online kiadvány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.