vizre_magyar_borito

Vízre, Magyar! +online melléklet

4580 Ft

Megosztom

Kapcsolaton és megtapasztaláson alapuló interaktív tábori tananyag óvodások és kisiskolások számára. A kézikönyvhöz tartozik egy azonos című DVD online mellékletként, amely tartalmazza öt napra a délelőtti tanítást, délutáni programokat és az esti jelenet szövegkönyvét, hangeffektjeit és egyéb hasznos háttér-információkat.

Ezen kívül a Vízre, magyar! c. kézikönyvhöz készült a Tenger kincse című, 50 perces, 5 részes hangjáték. A hangjáték, amely önlló termék,  külön megvásárolható webshopunkban. A hangjáték szövegkönyvét a nyomtatott kézikönyv is tartalmazza (annak árában benne van), továbbá online lapozható kiadványként önállóan is megvásárolható.

Az online melléklet a termék megvásárlását követően, emailben kerül kiküldésre a vásárláskor megadott email címre, és az emailben található linkre kattintva egyszeri alkalommal letölthető.

A kiadvány szerzőijogi védelem alatt áll, arról másolat készítése – a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül– tilos. A kiadvány engedély nélküli másolása, terjesztése és más, jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik.

Szállítási idő

5-7 munkanap

Online bankkártyás fizetés vagy utánvét

Posta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vízre, Magyar! +online melléklet” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…