iranytu_kisiskolas_borito_1.2

Iránytű | Bibliai foglalkozások kisiskolásoknak 1. év 2. félév

3990 Ft

Megosztom

A Reménység Magjai Alapítvány legújabb tanítói kézikönyv sorozata. A sorozat köteteinek segítségével utat mutatunk a kisgyermekeket tanító és nevelő felnőtteknek a bibliatanításhoz. Közös célunk, hogy elindítsuk a gyerekeket életük legfontosabb felfedező útjára: az egyedül igaz Isten megismerésére. Ehhez nyújt segítséget a kézikönyv sorozat, amely hat éven át lépésről lépésre segít minél jobban megismerni a Bibliát. Évente két-két félévre lebontva, két különböző korosztályú csoport számára: 4-6 és 7-9 éves gyerekeknek. Egy kötet kb. 14-15 foglalkozás részletes leírását tartalmazza játékleírásokkal és foglalkoztató feladatlapokkal. Minden fejezet végére családi feladatlap, amelynek segítségével a gyerekek otthon, a szüleikkel, testvéreikkel együtt tovább ismerkedhetnek a bibliai történetekkel. A gyerekek az út során megismerhetik a Biblia igazságait, a meghatározó bibliai hősöket és a kereszténység lényegét. A gyerekeknek a bibliai üzenetre adott válasza pedig elősegíti tanításunk hosszú távú céljának megvalósulását: hogy a gyermekek élete átformálódjon Krisztusban.
A foglalkozások során a megismerés és formálódás tapasztalatszerzésen, kreatív bibliai tanításokon, beszélgetéseken és sok-sok játékos tevékenységen keresztül történik.

Tömeg 0.625 kg

Online bankkártyás fizetés vagy utánvét

Termékeadatok

• Terjedelem: 150 oldal, 15 lecke
  • Kötés: Spirálozás
  • Az ár a szállítást nem tartalmazza

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Iránytű | Bibliai foglalkozások kisiskolásoknak 1. év 2. félév” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.