Hitoktató tanfolyamok
Hitoktatóknak és szülőknek

Ismerd meg a keresztény nevelés hatékony módszereit, különböző generációk sajátosságaira szabva.

Tanfolyamok
Tananyagok és kiadványok
Keresztény hitoktatáshoz

Digitális tananyagok, munkafüzetek, mesék és történetek, módszertani anyagok bibliai oktatáshoz.

Tananyagok és kiadványok
Oktatási segédeszközök
Játékos oktatáshoz

Segédeszközök bibliai történetek vizualizálásához, játékos tanításhoz. Nézd meg választékunkat!

Oktatási segédeszközök

Híreink

ReMa nyereményjáték

A Facebook oldalunkon játssz Te is NYEREMÉNYJÁTÉKunkon és NYERJ értékes könyvcsomagot! KATTINTS IDE, hogy részt vegyél a játékban!Lájkold a ReMa Alapítvány Facebook oldalát, oszd meg és írd ENNEK a posztnak

Kreatív imaötletek- új cikk a Blogon

Hogyan tanítsuk a gyermekeket imádkozni? Kreatív imaötleteket olvashattok a ReMa blogon, ahol közkinccsé tettük a Játékok cikksorozat 4. cikkét. Fogadjátok szeretettel! Bejelentkezést követően olvashatjátok. https://remaalapitvany.hu/2019/07/08/blog-jatek-kreativ-imaotletek/

Kihelyezett tanfolyamok

“Amiben megerősödtem a képzés által, hogy mennyire fontos az ige élő valóságának a hirdetése, átadása a fiataloknak, amihez nagyon nagyon sok ötletet, segítséget kaptam Tőletek :)” A több, mint 20

Játékötletek csoportalkotáshoz 3. - új cikk a Blogon

Játékötletek csoportalkotáshoz – 2×3 részes blogcikksorozatunk 3. cikke már a ReMa Blogon! Reméljük, hogy ezzel is segíthetjük a tanítói szolgálatodat, a tábortartásra való felkészülést! Kattints a blogra, jelentezz be és

Játékötletek csoportalkotáshoz 2. - új cikk a Blogon

Tábortartók, figyelem! Megjelent 2×3-as blogcikk-sorozatunk 2. cikke, csoportalkotó játékok témában. Bejelentkezés után máris olvashatjátok az újabb játékötleteket. https://remaalapitvany.hu/2019/06/11/blog-jatek-otletek-csoportalkotashoz-2/

Játékötletek csoportalkotáshoz 1. - új cikk a Blogon

Te is örülsz az új játékötleteknek, jól jönnének a tábortartás során? 3-részes blogcikk-sorozatunkban 12 ötletes, csoportalkotásra használható játékleírást teszünk közkinccsé. Az első cikkhez máris kattints a ReMa Blogra: https://remaalapitvany.hu/2019/06/05/blog-jatek-otletek-csoportalkotashoz/ (bejelentkezést követően olvashatod

ReMa Blogot indítottunk

Mától kezdve a BLOGon keresztül is szeretnénk támogatni a szolgálatodat. Jelentkezz be Facebookkal a BLOGra: https://remaalapitvany.hu/blog/ és máris böngészheted a gyermek- és tinitanítók, közösségvezetők és szülők számára egyaránt hasznos, friss és aktuális

Tábori felkészítő képzés

Te is táboroztatni készülsz? Segítünk felkészülni: májusi, 2 x 3 órás képzésünkön betekintést nyerhetsz a keresztyén táborok lelki-szellemi jelentőségébe. Gyakorlati felkészítést adunk a tanítás, a dicsőítés és a játéktevékenységek lebonyolítására.

20 éves jubileumi ReMa est

ÜNNEPELJ VELÜNK! Május 11-én rendezzük meg a 20 éves születésnapi ReMa Estet.Szeretettel hívunk Benneteket erre az ingyenes eseményre, ahol Istennek szeretnénk hálát adni mindazért, amit a magyarországi gyerekek és tinik

Workshop - Látom a szemedben

A Látom a szemedben című szakmai napon keresztyén szakemberektől kaphatsz praktikus segítséget lelki segítés, konfliktuskezelés, közösségépítés témákban. A jelentkezéshez töltsd ki az online regisztrációs lapot, kattints ide: https://goo.gl/forms/2s9gVF2VgMnBml6m1 Helyszín: 1088 Budapest, Gutenberg tér 2., félemelet