Preloader logo

Bibliatanítás otthon és távolról

A ReMa Alapítványnál csapatunk több, mint 20 éve képez gyülekezeti tanítókat és készít gyülekezeti tanítói kézikönyveket.
Isten most arra indított bennünket, hogy segítsünk a gyülekezeteknek és a családoknak a gyermekekeknek, tiniknek szóló foglalkozások megtartásában az új koronavírus-járvány miatt megváltozott körülmények között. Ezért a ReMa tanári csapatának, önkénteseinknek a segítségével otthon, családi körben, a laikusok által is jól használható, különösebb háttértudás nélkül is tanítható foglalkoztatókat, óraterveket teszünk közzé, amelyek működnek mobilon vagy számítógépen is, minden extra technológia nélkül.

A Bibliatanítás otthon és távolról csoportban főleg beszélgetésindító, bibliaismereti játékokat, imádságos alklamakhoz kreatív ötleteket találsz.

A ReMa Blogon pedig megtalálod a teljes foglalkozásvázlatokat is.

Csatlakozz Te is a BIBLIATANÍTÁS OTTHON ÉS TÁVOLRÓL nevű ReMa Facebook csoportunkhoz!

Ehhez a szolgáltahoz is nagy szükségünk van a támogatásotokra.

Miben tudnál segíteni?
– óraterveink tesztelésében, azaz kipróbálásában családi körben és / vagy bibliaköri csoportoddal (távoktatás keretében)
– kipróbált és működő foglalkozásleírások megosztásával (ezeket előbb szakmailag ellenőriznünk kell)
– angol nyelvű anyagok magyar nyelvre fordításában
– magyar nyelvű tartalmaink angol vagy német nyelvre fordításában
– grafikai munkával, pl. kreatívok, illusztrációk elkészítése
– lektorálásban
– és bármiben, amire mi még nem is gondoltunk, de Te már tudod, hogy jól jöhet a családi és távoktatást segítő szolgálatban.

Te is szeretnél egy olyan országban élni, ahol a keresztény gyülekezetekben egyre több élő hitű fiatal szolgál?
Kapcsolódj küldetésünkhöz! Tegyünk együtt a keresztény gyermek- és tinédzsertanítói szolgálat fejlesztéséért, a gyermekek és tinik hitéért!

“…mert a jókedvű adakozót szereti az Isten.” (2 Korinthus 9, 7)

#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}