Preloader logo

Lufis játékok

Az alábbi lufis játékokat a szabadban vagy egy teremben is le lehet bonyolítani.

?Lufis sorverseny: A csapatok tagjai egymás mögött felsorakoznak. A sort alkotó játékosok csak egy-egy – csapatonként különböző színű – lufival érintkeznek egymással. A lufit mellkasukkal az előttük álló hátához szorítják. Miután kialakultak ily módon a folyamatos sorok, a csapatoknak egy meghatározott, akadályokkal (szlalom, stb.) nehezített pályát kell teljesíteniük, ügyelve arra, hogy ne szakadjon szét az alakzat és a lufi ne pukkadjon ki vagy essen le. Kézzel sem a lufihoz, sem a társakhoz nem érhetnek hozzá a játékosok. Az a csapat nyer, aki több lufit juttat el a célba, a gyorsaságot is jutalmazhatjuk!
? A játékosok lufival a lábuk között menjenek egy előre kijelölt távon úgy, hogy közben egy lufit próbáljanak meg a levegőben dobálni, tartani.
? Egy csapattag öltözzön fel bő szabadidőnadrágba és felsőbe. A többi csapattag fújjon fel minél több lufit és rejtse el a kijelölt játékos ruhája alá (az időkeretet is meg lehet határozni, például 5 perc). Az a csapat győz, aki a legtöbb lufit tudta a játékos ruhája alá eldugni.

Szilvi, Budapestről

#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}