Preloader logo

ReMa nyereményjáték

A Facebook oldalunkon játssz Te is NYEREMÉNYJÁTÉKunkon és NYERJ értékes könyvcsomagot! KATTINTS IDE, hogy részt vegyél a játékban!
Lájkold a ReMa Alapítvány Facebook oldalát, oszd meg és írd ENNEK a posztnak a kommentjébe, hogy „NEKEM A REMA” és folytasd azzal, hogy mit jelent számodra a ReMa! írd le, milyen élményt, felismerést, tudást, újdonságot szereztél a ReMa (képzése, kiadványa, stb.) által! 
Oszd meg velünk és másokkal is, hogy ők is elmondhassák!

A nyereményjáték 2019.07.19. éjfélig tart. A sorsolásra 2019.07.22-én kerül sor. 
A résztvevők között egy 3 db IRÁNYTŰ tanítói kézikönyvből álló tanítói kézikönyv-csomagot, vagy más, szabadon választott, a ReMa saját kiadású, 3 db-ból álló tanítói kézikönyv-csomagot sorsolunk ki, a remaalapitvany.hu kínálatából.

A nyereményjáték szabályzata itt, érhető el: 
https://remaalapitvany.hu/…/rema_nyeremenyjatek_szabalyzat.…

Valaki ezt írta korábban, köszönjük!
“Amiben megerősödtem a képzés által, hogy mennyire fontos az ige élő valóságának a hirdetése, átadása a fiataloknak, amihez nagyon nagyon sok ötletet, segítséget kaptam Tőletek :)”

#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}