Preloader logo

Comments

Kihelyezett tanfolyamok

“Amiben megerősödtem a képzés által, hogy mennyire fontos az ige élő valóságának a hirdetése, átadása a fiataloknak, amihez nagyon nagyon sok ötletet, segítséget kaptam Tőletek :)”

A több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Alapítványunk mestertanár csapatával minden évben több képzést hirdetünk, elsősorban gyülekezetekben szolgáló tanítók számára.

A 2019/20-as tanévben vidéken is örömmel indítunk Gyermektanítói 2 féléves (2×6 alkalmas) és  Tinédzsertanítói (1 féléves, 6 alkalmas) tanfolyamot, befogadó gyülekezet meghívására, legalább 13 hallgató beiratkozása esetén.

A vidéki tanfolyamok hallgatói részére a tandíjból 10 % kedvezményt nyújtunk.

Várjuk gyülekezetek jelentkezését, akik  szeretnék meghívni a saját helyszínükre a ReMa tanfolyamokat.

A tanfolyamokról honlapunkon, a Képzések menüpontban található részletes tájékoztató:

Gyermektanítói tanfolyamról bővebben

Tinédzsertanítói tanfolyamról bővebben

Digitális nemzedékek megszólíthatósága tanfolyamról bővebben

A képzéseinken részt vett hallgatóink visszejelzései:

“Ezeken a foglalkozásokon olyan tanítók voltak, akiknek jelleme, hitelessége követendő minta számomra, s ők is valós példáikkal szólítottak meg minket, ami a mi lelki lelki fejlődésünket szolgálta.”

“Sokkal  magabiztosabb lettem a tanítói szolgálatomban.”

“Az egész kurzusra csodálattal gondolok vissza. Rengeteget tanultam, formálódtam, erősödtem. Ez az a képzés, “szemlélet-mód” az Isten országának építésében, a Krisztus követésben, szolgálatban, amivel 100%-ig azonosulni tudok, úgy érzem erre a fajta szemléletre lenne szüksége a hitoktatóknak, a fiataloknak 🙂 “

“Az egyik legfontosabb gondolat, ami meghatározó volt és változást hozott, hogy mennyire fontos a közösséggé formálás, közösséggé formálódás. “