Preloader logo

Tábori felkészítő képzés

Te is táboroztatni készülsz? Segítünk felkészülni: májusi, 2 x 3 órás képzésünkön betekintést nyerhetsz a keresztyén táborok lelki-szellemi jelentőségébe. Gyakorlati felkészítést adunk a tanítás, a dicsőítés és a játéktevékenységek lebonyolítására. Mindezt interaktívan, hogy az ötleteket utána át tudd ültetni a gyakorlatba.

JELENTKEZZ most, kattints az online jelentkezési lap linkjére:
https://forms.gle/nzWkN92aZQNcZtUZ7

Alkalmak: május 20. és 27., hétfő, 17-20h
Részvételi díj mindösszesen 6000 Ft (2 x 3000 Ft)
Helyszín: 1088 Budapest, Gutenberg tér 2., félemelet 3.

Részvételi díj a 2 alkalomra összesen: 6000 Ft/fő

Egy alkalommal legfeljebb 25 jelentkezőt tudunk fogadni, a regisztrációk sorrendjében.

Témák:

lelki-szellemi alapok, dicsőítés, játék- és kézműves tevékenységek, sport, kis csoportok szervezése és vezetése, imaséta, személyes közbenjárás

Előadók:

dr. Széchey Rita 

Amellett, hogy három lányt neveltünk föl a férjemmel, és jelenleg két unokánk mindennapi életében vagyunk jelen, harmincöt éve veszek részt aktívan – orvosi és írói munkám mellett – gyerekek és fiatalok felé való szolgálatban különböző módokon (vasárnapi korosztályos alkalmak, missziós tánccsoport, gyermektáborok szervezése és vezetése). Mélyen hiszek abban, hogy annak a szemléletnek, ahogy Jézus mindig is komolyan vette a gyerekeket, át kell hatnia a velük foglalkozó felnőttek gondolkodását is. A ReMa szolgálatában való részvétel során az a vágyam, hogy a személyes tapasztalataimmal is segítsem az új generációkért dolgozókat abban, hogy a tananyagban átgondoltakat átadhassák a rájuk bízottaknak úgy, hogy az ő életük is megváltozzon, sőt, ők maguk lehessenek majd hatással a környezetükre.

Kissné Osztafin Ildikó

A Paulus Evangéliumi Közösségben szolgálok férjemmel teljes idejű misszionáriusként.
16 évig vezettem a gyerekszolgálatot. Négy éve a férjem mellett női vezetőként veszek részt a felső tagozatos tini klub és a középiskolás ifi klub vezetésében. Lány csoportos alkalmakat tartok és személyes mentorolást és tanítványozást végzek.
Nyaranta 4-5 gyerek- és ifitábor vezetésében veszek részt. Öt éve pünkösdi hittant oktatok nagyrészt nem hívő alsó- és felső tagozatos gyerekek között. Szolgálatom során hetente 120-140 gyermekkel és fiatallal találkozom.
A Pünkösdi Teológiai Főiskola pasztorálpszichológiai szakreferens szakán diplomáztam. A fiatalok mentorolása és lelkigondozása a fő érdeklődési területem.

Kerekes Szabolcs

A Barnabás Csoport és a Reménység Magjai alapítványokkal dolgozom.
Mentori, coaching kapcsolattal segítünk és tréningeket tartunk lelkészeknek és ifjúsági vezetőknek közel 25 éve.
A Végtelenitini ifjúsági mozgalmat Sisa Attilával 10 éve indítottuk. Nyaranta 2-5 ifjúsági tábort vezetek.
Három könyvet írtam, elsősorban a Posztmodern ember Isten-kereséséről, megtéréséről.
8 éve járok be a Rákospalotai Javítóintézetbe lelki munkát végezni az elítélt lányok között. Az intézet légköre teljesen megváltozott, folyamatosan történnek mély megtérések.
A Javítóintézeti és coaching munkám miatt született meg bennem az igény elvégezni a Semmelweis Egyetem Mentalhigienes szakirányú továbbképzését. Ez alapjaiban megváltoztatta a koncepciómat a lelkigondozással kapcsolatban. A szemináriumon erről a koncepcióról fogunk beszélgetni.

#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}